Lyn tapte igjen

Lyns kaptein Tommy Berntsen (t.h.) synes kampen gikk litt trått i første omgang.

Søndag kveld byttet Lyn-spillerne ut sine vanlige drakter til fordel for helhvite drakter med en rosa sløfye for å vise sin støtte til brystkreftsaken. Selve kampen ble ikke slik Lyn skulle ønske. Med 1-2 tap mot Rosenborg har ikke Lyn vunnet på tre kamper.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.10.2008 kl 09:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Tomasz Sokolowski banket inn et trøstemål for Lyn tre minutter på overtid i andre omgang.

Se bildet større

Lyn-guttene var iført nye farger i kampen mot Rosenborg for å samle inn penger til brystkreftforskning.

ULLEVÅL: Lyn fikk kampens første store mulighet få minutter etter kampstart, men en god Rune Jarstein hindret Kim Holmen i å score sitt tiende Lyn–mål så langt i år.

Etter et par innledende Lyn–sjanser tok Rosenborg over kampen, og fikk belønning etter 30 minutter da John Pelu styrte ballen i hjørnet bak en sjanseløs Eddie Gustafsson. To minutter på overtid av omgangen fikk Roar Strand avslutte fritt, ballen satt klistret i samme hjørne som Pelus første scoring, og Rosenborg gikk til pause med en 2–0–ledelse.

– Litt trått

– Det gikk litt trådt og smått for oss i første omgang. Vi gjør det bedre i andre halvdel, og har noen gode sjanser. Dessverre så får Rosenborg to mål i første omgang, og det gjør det vanskelig for oss. Men vi hadde jo også en kjempesjanse etter to minutter spilt, og hadde den gått i mål, kunne det fort sett annerledes ut i dag, sa kaptein Tommy Berntsen til Nordreakerbudstikke.no etter kampen.

Også etter pause var Lyn på hugget fra start, og var nærmere en redusering enn Rosenborg var sin tredje scoring i løpet av andre omgang, men utligningen kom desverre litt sent.

– Scoringen kom litt for sent ja, hadde vi satt en i mål litt tidligere hadde det blitt mer spenning. Men jeg er så klart fornøyd med min andre scoring i årets sesong. Jeg pleier å score 2-3 mål i løpet av en sesong, så nå har jeg 3 kamper igjen på å score det siste, sier skuffet målscorer Tomasz Sokolowski.

Rosa sløyfe-aksjonen

Lørdag 4. oktober deltok alle Lyn-spillerne i Rosa Solidaritetsmarsj for å vise sitt engasjement i brystkreftsaken. I tillegg til dette stilte altså Lyn for første gang ikke i sine vanlige drakter, men med helhvite draker med rosa sløyfe på.

– Dette har vært en strålende måte for oss i Lyn å vise at vi er en samfunnsengasjert klubb. Det har vært veldig hyggelig å bidra til denne saken, og det er bare positivt for oss spillerne og vise at vi ser lenger enn selve fotballen. Vi må dessuten gi sponsorene våre en stor takk, for det er de som har gjort dette mulig, avslutter Berntsen

Etter dagens tap er Lyn nummer 7 på tabellen. Neste kamp er først om to uker, da HamKam venter på bortebane.
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse