ANNONSE
Annonse

Lyn videre til andre kvalikrunde

Så glad blir man når man snur en kamp og går mot avansement i cupen. Lyn slapp med skrekken borte mot Konnerud. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn slapp med skrekken etter å ha ligget under for Konnerud. Med 3-1-seier er Lyn klare for andre kvalikrunde i cupen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.03.2016 kl 13:05

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KONNERUD: Det tok ikke mer enn 11 minutter før hjemmelaget Konnerud gjorde sitt første forsøk på å spolere Lyns cupplaner. Buskerudlagets Simen Christoffer Borge. En Konnerud-corner ble ikke spesielt godt klarert. Med et lavt skudd ble Lyn-keeper Thomas Sandsør lurt.

LES OGSÅ: Spion på Konnerud

Men Lyn hadde ikke bare en full buss med Bastionen-medlemmer med seg. De hadde også supertalentet Erik Botheim. Sju minutter før pause satte han 1-1 og roet smått tynnslitte Lyn-nerver.

LES OGSÅ: Kan ikke rykke opp

– Morten Bjørnskau Johannesen kombinerte fint med Jonas Hammer og Johannes Johannessen, før han sendte avgårde et signaturinnlegg. Foran mål ventet selvfølgelig Erik Botheim.

Vi kan unne oss et ekstra avsnitt for Botheim, kan vi ikke? 2000-modellen (!) har nettopp fylt 16 år, men inntok tier-rollen med stil mot en fysisk sterk motstander.

Og da hælflikken som sikret 1-1 i tillegg ga Zlatan-vibber, fikk selv den største stoiker frysninger på ryggen, skriver lyn1896.no om den scoringen.

SE FLERE BILDER FRA KAMPEN HER!

Snudde kampen

Drøye ti minutter etter hvilen snudde Lyn kampen. Benjamin Nessjø Nyheim sørget for det etter en corner.

KOMMENTAR: Kan bli en absurd sesong

En presis avslutning fra Mads Peder Sveen sørget definitivt for at alle Lyn-hjerter roet seg. Med hans scoring gikk lufta ut av Konnerud mens Lyn kunne kontrollere inn seier.

Trener Mikkel Aaserud var en lettet mann etter avansementet til andre kvalikrunde.

– Jeg vil ikke si at jeg er overrasket over kamputviklingen. Dette var ikke snakk om undervurdering. Noe av det siste vi sa var at vi måtte unngå unødvendige dødballer, så er det akkurat det vi felles på. Der er irriterende, men også noe vi må lære av, sier han til lyn1896.no.

Korsvoll greit videre

Korsvoll fikk noe hardere motstand av 3.divisjonslaget Trosvik i sin første kvalikrunde. Vinterdvalen preget nok Korsvoll i første omgang. Fredrikstad-laget fikk trill mye ball. Korsvoll hevet seg flere hakk i andre omgang. Det var ikke ufortjent at Gaute Skogtun fikk sette inn 0-1 etter 54 minutter. Korsvoll forsvarte seg etterhvert greit mot et Trosvik som jaget utlikning. Den endte i stedet med at Lasse Brandal i det 79. minutt plukket opp et svakt tilbakespill og satt inn dagens andre mål for Korsvoll-gutta.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse