Lyn vurderer Bislett

Ullevaal stadion kan bli for dyrt for Lyn.

Leieprisene på Ullevaal stadion vil stige fra neste år. Dermed kan Bislett stadion bli et langt billigere alternativ for vestkant-klubben.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.05.2009 kl 11:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BISLETT: På grunn av nye krav på fasiliteter gjennom den nye medieavtalen fører det til at Ullevaal stadion må skru opp leieprisene. Dermed kan kontrakten som går ut i 2010 bli lagets siste på landslagsarenaen.

Nye krav- Det blir ikke billigere verken for Lyn eller Vålerenga. Vi kan ikke leie ut stadion, og ikke tjene penger på det. Arrangementene blir større og større. Medieavtalen stiller nye krav til stadion som betyr flere store investeringer for oss, som gjør at vi må øke leieprisen, sier Jack Hemmestad, administrerende direktør i Ullevaal Stadion AS til NRK .

Snur på krona

Nå vurderer ledelsen i Lyn flere alternativer og alternativet på St.Hanshaugen er med på å halvere utgiftene til klubben.

- Vi snur på hver eneste krone for tiden, og må seriøst vurdere andre alternativ til hjemmebane. Bislett kan huse eliteseriefotball, og er blitt diskutert tidligere her i klubben, sier Keith Woods, markedsdirektør i Lyn.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse