Lynjentene øverst på talentpallen i Hamar

Skikkelig girlpower i Hamar, fra jentene fra Kringsjå. Bak fra venstre: Sigrid Simonsson, Sofie Knutsen, Athina Møller Flaaten, Tirill Marie Møller Gundersen, Une Onarheim, Anniken Boe-Tangen, Iris Elise Høibakk, Jenny Emhjellen Haaland, Marie Nedregotten Glimstad, og Eline Wik. Foran fra venstre: Hanna Vik-Simonsen, Milla Lunden Lukassen, Jorid Gjerdåker, Nora Sødal Raastad, Fredrikke Andersen Haslum, Fredrikke Hagen, og Marte Dagestad-Larsen. Trenere ( ikke på bildet) Maren Lihagen og Aleksander Skjæringrud. FOTO: LYN FOTBALL

Masse girlpower i helgens HamKam Jente TalentCup 2017, og nok en pokal er på vei til klubbhuset på Kringsjå. – Vi er en gjeng med vinnerskaller, kan Fredrikke (14) fra Lyn-leiren fortelle.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.08.2017 kl 20:28

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

HAMAR:Mange ivrige og gode jenter i sving i talentcupen for jenter på Hamar i helgen.

Banket sunnmøringene

Og søndag kveld kunne Lyns jenter 14 år slippe jubelen løs, etter å ha banket sunnmøringene 5-4 på straffekonk - mer korrekt Satellitt Sunnmøre, et sammensatt lag av jentetalenter for området.

Etter ordinær tid sto det 2-2, og da er regelen rett i straffekonk. Lyns jenter satt sine tre straffer, og vant dermed totalt 5-4.

– Nå er jeg så utrolig glad, og selvfølgelig superstolt av hele laget. Vi har hatt flere skader underveis i turneringen og vi har gått skikkelig i kjelleren i de tre siste kampene, oppsummerer Fredrikke Andersen Haslum på Lyns jentelag.

Se bildet større

Fra venstre Marte og Fredrikke - med det gjeve trofeet etter å ha vunnet talentcupen på Hamar i helgen. FOTO: PRIVAT

Mye fotball i det siste

Som til og med måtte avslutte søndagens første kamp med bare ni spillere.

– Syv kamper på to dager er veldig mye. I tillegg var vi på cup i Bergen fra torsdag til søndag forrige helg, i Ove Helgesen Cup, og Norway Cup før det. Jeg synes vi er en utrolig bra gjeng som har det kjempegøy sammen. Denne pokalen her skulle vi bare ha med oss hjem til Kringsjå, understreker Fredrikke.

Vinnerskaller

Og det blir nok mer moro med Lyn-jentene fremover.

– Vi skal vise fremover at vi er en trenings- og lærevillig gjeng med vinnerskaller, er klar melding fra Fredrikke og gjengen.

HER KAN DU SE LYNs JENTER 14 ÅR VEI TIL TOPPEN AV PALLEN I HELGENS CUP PÅ HAMAR

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse