ANNONSE
Annonse

Lyns corner: Én stein i forkant

LYNS CORNER: Hva folk mener å ha sett: Navlestrengen ble klippet, og der lå Lyn plutselig og sprellet og skreik etter næring, etter hvert med et ånded...

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

LYNS CORNER: Hva folk mener å ha sett: Navlestrengen ble klippet, og der lå Lyn plutselig og sprellet og skreik etter næring, etter hvert med et åndedrett lik en defekt sykkelpumpe. Livreddende tiltak ble satt i gang, og vi er nå på beina igjen.

Nå må troverdigheten til klubben gjenvinnes. Klovnebuksene må fjernes fra folks mentale netthinner og nye koster må til (All ære til Erik Langerud m.fl. for jobben som ble gjort i fjor). Så skal vi sette stein etter stein med rolig og kontrollert hånd, men uten å forhaste oss. Det er ofte bedre med én stein i forkant enn to i boet.

Jo flere kokker, jo flere gjester. Et besnærende resonnement, men lite gyldig i restaurantnæringen. Likeledes er det denne tapasvarianten vi må satse på, ved å skape et bredt engasjement. Stadig nye bedrifter melder at de ønsker å være en aktiv del av Lyn-nettverket, mens Lyn Ressurs har satt i sving et hundretalls ivrige sjeler.

Sportslig er vi ennå ikke der vi ønsker å være, selv om Gunnar Halle o.co. jobber godt på treningsfeltet. Sist fredag spilte vi 2-2 mot Sogndal, et av de bedre Adecco-lagene, og det jobbes hardt med å komplettere stallen. Det er ikke i min natur å sutre og hamre i vei på tastaturet – en må evne å kunne se det positive.

Nylig signerte Tom Sadeh, siste skudd på NTG-stammen, en toårskontrakt med Lyn. Den høyreiste 18-åringen er akkurat noe av det vi ønsker å bygge videre på i fremtiden; Talent, gode holdninger og ambisjoner.

Ikke alle av våre publikummere blir med videre, og noen vil til og med skifte lag. Manglende karakter er ingen forbrytelse, men anses av meg heller ikke som noen kvalitet. Tommel opp for alle som blir med oss til Bislett i år.

Hei Lyn!

Jan Briseid

LES OGSÅ: Jan hopper etter Joachim

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse