ANNONSE
Annonse

Lyns Damer har fått ny sponsor

Litt av en toppseriedebut for Lyns Damer, som startet serien med å slå Røa borte, 2-1. Foto: AKERSPOSTEN/FREDRIK ECKHOFF

– For Lyn bidrar midlene fra den langsiktige avtalen til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere, melder klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.04.2018 kl 18:08

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: – OBOS har i vinter vist at de ønsker å satse tungt på norsk kvinnefotball. Før jul ble boligbyggelaget som kjent generalsponsor for Toppserien. Nå slår de til igjen, og blir en viktig samarbeidspartner for damesiden i Lyn Fotball. OBOS og Lyn Fotball har skrevet en samarbeidsavtale som strekker seg ut 2020, fra hjemmesiden til Lyn Damer.

– Har sett en kommersiell verdi

Videre sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, at avtalen med Lyn er en viktig styrking av år satsing på jente- og kvinnefotball. Og at det for OBOS er det viktig å bidra til at jenter og kvinner kan spille fotball som lenge som mulig.

OBOS har virkelig sett en kommersiell verdi av norsk kvinnefotball og har samtidig vært en viktig premissleverandør for at også andre aktører har fått opp øynene for kvinnefotballen. For Lyn bidrar midlene fra den langsiktige avtalen med OBOS til at det kan legges enda bedre til rette for satsingen på våre jentespillere, står det videre på hjemmesiden.

LES OGSÅ: Gratulerer, hvilken toppseriedebut av Lyns Damer!

Lyn Fotball har en av de største avdelingene i Oslo på jentesiden.

HER KAN DU LESE HELE SAKEN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse