Lyset gikk for Kjelsås

Det hjalp ikke Morten Skodbo og resten av Kjelsås-spillerne at lyset gikk i hallen fem minutter før slutt. Kjelsås jobbet for mye en og en i etablert angrep.

Kjelsås var lenge med i kampen om seieren mot Romerike, men en katastrofal 2. omgang ødela for hjemmelaget.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS 17 (12)

ROMERIKE 27 (11)

Kjelsås: Det var vertene som kunne gå til pause med en ettmålsledelse, men etter hvilen var det fullstendig slutt for Kjelsås. Angrepsspillet falt fullstendig sammen, og laget maktet bare å putte fem mål på de siste 30 minuttene. Laget manglet rett og slett alt som omhandlet system og samhandling.

Vekslende før pause

Begge lagene sto før søndagens oppgjør i Kjelsåshallen med to seire og ett tap. Det lå altså an til en jevn kamp. Og slik var det også i starten av oppgjøret.

Begge lag vekslet svært i sine prestasjoner i første omgang. Kjelsås åpnet brukbart, og startet med et flatt 6-0-forsvar og skaffet seg tidlig en ledelse med 3-1 og 4-2.

Midtbacken Atle Amundsen styrte mye av angrepsspillet innledningsvis. Etter den gode starten for Kjelsås gikk Romerike opp i ledelse 6-4 etter å ha utnyttet en rekke personlige feil av Kjelsås etter knappe ti minutter.

Kjelsås jobbet bra sidelengs i forsvar og Romerike slet med å komme til avslutninger i etablert angrep. Kjelsås kjempet seg tilbake i kampen ved å ta ledelsen 7-6 etter 12 minutter i andre omgang. Kjelsås scoret en del mål på kontringer i første omgang, men vi så allerede da tendenser til at deres etablerte angrepsspill var for mye preget av enkeltprestasjoner.

Etter at Romerike var oppe i en tremålsledelse på det meste litt ut i 2. omgang, maktet Kjelsås å ta seg sammen mot slutten av omgangen – og snu til ledelse til pause.

Falt sammen

Lagene fortsatte å følge hverandre de første knappe fem minuttene av andre omgang. Etter hvert som Romerike økte aggressiviteten i sitt forsvarsspill fikk imidlertid Kjelsås større problemer i etablert angrep.

Resultatet var at laget gjorde altfor mange tekniske feil og ble presset til å avslutte på dårlige sjanser utover i andre omgang. Fra 12-13 gikk Romerike opp i ledelsen 18-13 etter knappe ti minutter.

Etter hvert bidro frustrasjon og manglende lagdisiplin hos Kjelsås til at Romerike økte ledelsen sin til 23-14 og 26-15, som til slutt ble til 27-17.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse