– Må opp en del knepp!

Målscorere for dagen Andrea og Maren. FOTO: Lyn Fotball

I boks og tre nye poeng til lyndamene lørdag også, men trener Glenn Kleven sier jentene fra Kringsjå må prestere mer til neste helg.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
04.09.2016 kl 09:15

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Lyndamene bare fortsetter å fosse på.

- Lyn tok tidlig ledelsen da Andrea Wilmann tråklet seg igjennom forsvaret, og skåret sikkert. Rett etterpå mistet Lyn ballen på midtbanen, og hjemmelaget kontrer og 1-1. Lyn slo raskt tilbake når Wilmann trer igjennom til Maren Thoresen som skårer sikkert., og som sttod seg til pause i en omgang hvor Lyn skapte masse, men er veldig sløve foran motstanderens gode keeper, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

Andre omgang

Han fortsetter.

Andre omgang blir mye det samme, Lyn prøver å spille seg gjennom et hjemmelag som har "parkert bussen" foran eget mål, og vil tydeligvis ikke ha reprise av stortapet på Kringsjå før ferien. Det klarer de, andreomgang skårer Maren ett mål til, etter fint spill, og da vinner Lyn 3-1 og holder stand i jakten på Grand Bodø, som først spiller søndag.

Se bildet større

Maren Thoresen tomålsscorer lørdag. FOTO: Lyn Fotball

Trener Glenn Kleven legger til.

Opp en del knepp

- Litt lite energi i laget i dag, vi er veldig unøyaktig i siste tredjedelen, og mye "junioravslutninger" som blir for enkle. Vi vinner greit, men må nok opp en del knepp neste helg mot Grand Bodø, men det tror jeg også at vi har inne.

LES FLERE SAKER FRA NORDRE AKER BUDSTIKKE:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse