Må skaffe 17 mill.

Lyn-spiller Erling Knudtzon er en av dem Lyn ønsker å selge til investorer for å bedre økonomien i klubben. Lyn må skaffe 17 mill. kroner innen utgangen av september.

Lyn må skaffe 17 millioner på 18 dager.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.09.2009 kl 12:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: Manglende sponsorinntekter, publikumssvikt, sisteplass på tabellen og mangel på villige investorer har ført til at Lyn nå bare kan være uker unna konkurs.

— Situasjon gjengitt i Aftenpostens artikkel i dag er korrekt, forteller Lyns informasjonssjef Joachim W. Andersen til Nordreakerbudstikke.no.

Andersen viser til ideen om å selge flere av de unge og lovende spillerne til et eksternt AS som ett av flere tiltak som bidra til å redde klubben innen utgangen av september.

Investerer i spillere

Til Aftenposten kan Lyn-direktør Erik Langerud fortelle at det er investorer som er interessert i å sette penger i spillere som Davy Claude Angan, Fredrik Dahm, Erling Knudtzon, Vegard Gjermundstad, Arnar D. Petursson og Magne Simonsen.

Skipsmegler Even Winje er en av disse, som gjennom sitt selskap East West Holding er villig til å legge én million kroner på bordet for å sikre seg en andel i midstopperen Mads Dahm.

— Klokken er nå fem på tolv for Lyn. Nå må de som har en mulighet og et hjerte for klubben kjenne sin besøkelsestid, sier Winje til Aftenposten.

Nordreakerbudstikke.no kommer tilbake med mer om Lyn-krisen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse