Madsen tilbake på landslaget

Madsen tilbake på landslaget

Kim Andre Madsen er alltid glad for å representere landslaget.
(Arkivfoto)

Kim Andre Madsen er igjen med i U19-troppen til Nils Johan Semb. – Det er alltid artig å spille på landslaget, sier han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2008 kl 15:51

Rundt månedsskiftet april⁄mai vil G19–landslaget spille tre kamper i EM–mellomspillet, der en gruppeseier sikrer deltagelse i EM den kommende sommeren. En av Nils Johan Sembs utvalgte er Lyn–spiller Kim Andre Madsen.

Blir tøft

- Det er allright å få tillitt på landslaget. Her får vi virkelig møte god motstand og jeg får utviklet meg enda mer som spiller, sier Kim Andre Madsen til Lokalavisenfrogner.

Norge imponerte med å vinne sin kvalifiseringsgruppe, foran Nederland, Latvia og Georgia. I mellomspillet deler nordmennene gruppe med Island, Israel og Bulgaria.

Gruppevinneren her kvalifiserer seg til U19–EM i Tsjekkia i juli, et mål som absolutt bør inspirere de norske spillerne til maks innsats.

Kim Andre Madsen tror absolutt Norge har muligheten til å kvalifisere seg.

- Jeg tror vi klarer dette, men vi må jobbe hardt. Av de motstanderne vi møter tror jeg Bulgaria blir den vanskeligste. De har jeg spilt mot på U-18 og de var gode, sier Kim andre.

Deilig å være tilbake

Kim Andre Madsen er for øyeblikket utlånt til Nybergsund-Trysil.Spilleren har hatt et lengre opphold fra fotballen på grunn av kyssesyken.

Men nå er spilleren klar til å finne den gode gamle matchformen i Nybergsund-Trysil.

- Ja, det er deilig å være tilbake. Det var svært kjedelig å være så lenge ute og det har vært hardt å komme tilbake. Jeg har fortsatt et stykke igjen til formen, sier Kim Andre.

Så langt har han spilt i begge kampene til Nybergsund-Tryil i serien. Først tapte de 2-5 for Start, før de knuste Bryne 4-0.

- Jo, det fungerte bra for min egen del. Det var godt å spille fotball igjen, avslutter midtstopperen, som er glad han er tilbake for fullt.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!