Madsen tilbake på landslaget

Kim Andre Madsen er alltid glad for å representere landslaget.
(Arkivfoto)

Kim Andre Madsen er igjen med i U19-troppen til Nils Johan Semb. – Det er alltid artig å spille på landslaget, sier han.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
17.04.2008 kl 15:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Rundt månedsskiftet april⁄mai vil G19–landslaget spille tre kamper i EM–mellomspillet, der en gruppeseier sikrer deltagelse i EM den kommende sommeren. En av Nils Johan Sembs utvalgte er Lyn–spiller Kim Andre Madsen.

Blir tøft

- Det er allright å få tillitt på landslaget. Her får vi virkelig møte god motstand og jeg får utviklet meg enda mer som spiller, sier Kim Andre Madsen til Lokalavisenfrogner.

Norge imponerte med å vinne sin kvalifiseringsgruppe, foran Nederland, Latvia og Georgia. I mellomspillet deler nordmennene gruppe med Island, Israel og Bulgaria.

Gruppevinneren her kvalifiserer seg til U19–EM i Tsjekkia i juli, et mål som absolutt bør inspirere de norske spillerne til maks innsats.

Kim Andre Madsen tror absolutt Norge har muligheten til å kvalifisere seg.

- Jeg tror vi klarer dette, men vi må jobbe hardt. Av de motstanderne vi møter tror jeg Bulgaria blir den vanskeligste. De har jeg spilt mot på U-18 og de var gode, sier Kim andre.

Deilig å være tilbake

Kim Andre Madsen er for øyeblikket utlånt til Nybergsund-Trysil.Spilleren har hatt et lengre opphold fra fotballen på grunn av kyssesyken.

Men nå er spilleren klar til å finne den gode gamle matchformen i Nybergsund-Trysil.

- Ja, det er deilig å være tilbake. Det var svært kjedelig å være så lenge ute og det har vært hardt å komme tilbake. Jeg har fortsatt et stykke igjen til formen, sier Kim Andre.

Så langt har han spilt i begge kampene til Nybergsund-Tryil i serien. Først tapte de 2-5 for Start, før de knuste Bryne 4-0.

- Jo, det fungerte bra for min egen del. Det var godt å spille fotball igjen, avslutter midtstopperen, som er glad han er tilbake for fullt.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse