Kjelsås uslåelige: Målmaskiner på cup

(Bak. f.v.) Ayla Liebwest (9), Vårill Engmark Øyulvstad (8), Sofie Sørlien (9), Karen Frankrig (9), Idunn Holte (9), Agnes Birkeland Nordland (9). (Foran f.v.) Emilie Eng (9), Hilja Løvvik (9), Anna Øverbye (9), Julia Lindell (9).

Jentene på Kjelsås J99 sto tidlig opp for å komme seg på Frigg-cup på lørdag. Men det gjorde ingen ting, fordi cup er gøy!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
21.10.2008 kl 10:16

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ingen klarte å slå Kjelsås på lørdag. Her er Anna Øverbye (9) i fint driv mot Frigg.

MAJORSTUEN: Dagens andre kamp for kjelsåslaget gikk mot arrangørklubbens eget jentelag; Frigg 1. Kjelsås gikk hardt ut, og ledet 2-0 innen fire minutter.

Frigg beit seg fast, og reduserte til 2-2. Men til slutt var det allikevel Kjelsås som trakk det lengste strået og gikk av med seieren, 3-2 etter en jevn kamp mellom to gode lag.

Første gang

Dette var første gang jentene deltok på Frigg-cup, og det gjør at de bidrar til det økte deltakerantallet i forhold til årene før. Styreleder i Frigg, Erling Fossen kan fortelle at det aldri før har vært så mange deltakere på cupen som har blitt arrangert hvert år siden tidlig på 80-tallet.

– I løpet av helga er det 180 lag med til sammen 1800 spillere som er innom cupen, og alle lagene spiller tre kamper hver, forklarer Fossen.

Kjelsåsjentene har spilt bra og vunnet begge kampene så langt på lørdagen.

– Det morsomste med cup er at vi får spille så mange kamper, og så er det veldig gøy at vi har vunnet begge kampene, sier Idunn Holte (9).

Målfest

Vi treffer Kjelsåslaget når de spiller sin siste kamp. Og her kan man si de har satt inn støtet. Allerede etter to minutter leder jentene 3-0 over motstanderen. Jentene kommer på stadige løp, og skyter hardt og presist mot mål når de får sjansen, og det er ikke sjelden, så målene renner inn.

– Vi spiller fotball fordi det er gøy, og det er den morsomste lagsporten, forteller Hilja Løvvik (9), før hun springer ut på banen for å vinne tredje og siste kamp i cupen.

Ikke trøtte

At jentene sto tidlig opp for å komme seg på cup, ser ikke ut til å ha påvirket dem i stor grad. Vårild Engmark Øyulvstad bemerker at hun la seg klokken 23 kvelden før, for så å stå opp halv åtte lørdag morgen.

– Men det gjør ingen ting, for det er gøy å være på cup! slår hun fast.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse