Måltyven Jenny

Hun skårer mange mål, Jenny Røsholm Olsen. FOTO: Lyn Fotball

Siste kamp før sommerferien for Lyn, mot nesten naboene Grei. Knallvarmt, men også knallgode Lyn-jenter.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.07.2017 kl 08:52

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GRORUDDALEN: Siste kamp før ferien, bortekamp mot Grei Elite, en motstander Lyn har slitt med spesielt på greibanen de siste årene.

Lyns Ingvar Graffer oppsummerer:

- På en varm dag, var Lynjentene best og vant fortjent 2-0 etter to skåringer av ungjenta Jenny Røsholm Olsen. Lyn spilte en veldig bra første omgang, og tar ledelsen 1-0 når Jenny etter forarbeid av Maren Thoresen vender bort sin forsvarer og skårer. 2-0 er av den nydelige sorten, Camilla Linberg herjer med backen sin, og innlegget setter Jenny tåa på.

Se bildet større

Shalalalalala! Jublel i Lyn-gjengen. FOTO: Lyn Fotball

LES OGSÅ: Det forsvinner ting fra nabolaget!

Andre omgang

- Andre omgang blir mye dueller, og heller dårlig stemning i Greileiren, noe som også fører til en utvisning etter to gule kort. Linn Huseby har en avslutning i tverra, men det blir ingen skåringer i andre omgang, og Lyn vinner 2-0, oppsummerer Graffer videre.

En pust på toppen

Trener Glenn Kleven er stolt.

- Jeg er veldig stolt av det jentene leverer i dag i varmen, vi løper mye. Mye fint spill i første omgang spesielt. Og igjen gledelig at vi holder nullen, vi har skrytt av de bakre fem før, og gjør det igjen. Vi slipper ikke Grei til nesten i det hele tatt, unntatt på noen farlige dødballer. Ikke leit å ta en liten pust i bakken på topp av tabellen, sier Kleven.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse