Måltyven

Måltyven

Camilla Westin (t.v.) var god foran Tunet-målet og scoret tre i midtperioden.

Camilla Westin scoret alle Akerselvas mål i kampen mot Tunet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2006 kl 12:48

Akerselva spilte best i starten av kampen mot tabellnabo Tunet, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter snaue tre minutter. Det etter at Akerselva hadde spilt seg til tre store sjanser. Akerselva fortsetter å spille godt også etter dette, men får ikke uttelling, og 1. periode ender 1-0.

Strålende midtperiode

Tidlig i 2. periode våkner i midlertid Akerselvas måltyv Camilla Westin. Hun scorer sitt første mål for kampen og sørger for balanse i regnskapet. En diagonal pasning fra Kristine Berg åpner hele Tunet-forsvaret, og svenske Westin setter ballen kontant opp hjørnet alene mot keeper.

- Jeg er veldig fornøyd med scoringen, smiler hun. Det skulle vise seg å bli Akerselvas periode. Tunet gikk opp i ledelsen 2-1, men Camilla Westin var scoringssugen og putter på to mål til i løpet av midtperioden. Etter 39.21 tar Akerselva føringen for første gang i kampen.

Akerselva beholdt ledelsen et stykke ut i 3. periode, men måtte til slutt gi etter for et massivt Tunet-press mot slutten av kampen.

- Vi spiller godt hele kampen. Det var greit med uavgjort til slutt, men det var surt med det siste målet til Tunet, sier tremålsscoreren.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!