Måltyven

Camilla Westin (t.v.) var god foran Tunet-målet og scoret tre i midtperioden.

Camilla Westin scoret alle Akerselvas mål i kampen mot Tunet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.10.2006 kl 12:48

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Akerselva spilte best i starten av kampen mot tabellnabo Tunet, men det var hjemmelaget som tok ledelsen etter snaue tre minutter. Det etter at Akerselva hadde spilt seg til tre store sjanser. Akerselva fortsetter å spille godt også etter dette, men får ikke uttelling, og 1. periode ender 1-0.

Strålende midtperiode

Tidlig i 2. periode våkner i midlertid Akerselvas måltyv Camilla Westin. Hun scorer sitt første mål for kampen og sørger for balanse i regnskapet. En diagonal pasning fra Kristine Berg åpner hele Tunet-forsvaret, og svenske Westin setter ballen kontant opp hjørnet alene mot keeper.

- Jeg er veldig fornøyd med scoringen, smiler hun. Det skulle vise seg å bli Akerselvas periode. Tunet gikk opp i ledelsen 2-1, men Camilla Westin var scoringssugen og putter på to mål til i løpet av midtperioden. Etter 39.21 tar Akerselva føringen for første gang i kampen.

Akerselva beholdt ledelsen et stykke ut i 3. periode, men måtte til slutt gi etter for et massivt Tunet-press mot slutten av kampen.

- Vi spiller godt hele kampen. Det var greit med uavgjort til slutt, men det var surt med det siste målet til Tunet, sier tremålsscoreren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse