Mari (18) til USA

Mari Aase Hole fra Tåsen ble i helgen vurdert av en av USAs største volleyballtrenerne.

En av de største amerikanske volleyballtrenerne har i helgen vært i Oslo for å ta Kolls Mari Aase Hole nærmere i øyesyn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.02.2009 kl 11:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
TÅSEN: USAs mestvinnende volleyballtrener og tidligere landslagstrener Andy Banachowsci og hans assistent Kim Jagd fra berømte UCLA i Los Angeles besøkte i helgen Oslo for å vurdere Kolls stjernespiller Mari Aase Hole fra Tåsen.

Om 14 dager drar Mari til USA for å se på forholdene, og trolig blir hun å finne på collegelaget fra høsten av, skriver Aftenposten. UCLA ble nummer ni i serien siste sesong.

Ute og inne

Mari betegnes som et av de største talentene i norsk volleyball, og spiller både innnedørs og utendørs.

– Begge deler er gøy, og jeg kan snappe opp ting inne som jeg kan bruke ute og omvendt, sa 18-åringen til Nordre Aker Budstikke, før hun reiste ned til Ungdoms-OL i sandvolleyball i Sydney, hvor hun vant bronse sammen med makker Linn Jeanett Lehre fra Kolbotn.

– En drøm

18-åringen går til daglig i tredje klasse på Berg videregående skole, og har tidligere fått flere tilbud om idrettsstipend i USA.

Før jul hadde hun et stående tilbud fra en skole i Minnesota, og nærmet seg da også Stanford i San Francisco.

– Det har alltid vært en drøm for meg siden jeg var liten å reise bort dit, sa Mari til Nordre Aker Budstikke i desember.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse