Lyn-spalten: «Bastionen satte Skeidoksene ettertrykkelig på plass»

Lyn-spaltist Fridtjof Grimsrud. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Med rødglødende innsats ble Skeidoksene satt ettertrykkelig på plass hva gjaldt tribunekampen, skriver Fridtjof Grimsrud etter lokalderbyet Skeid-Lyn i tredje serierunde.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.05.2015 kl 21:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Bastionen blusset og var utvilsomt de som gjorde mest ut av seg på tribunen under oppgjøret mellom Skeid og Lyn 1. mai. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Se bildet større

Lyn sikret sesongens første poeng da de spilte uavgjort i oppgjøret mot Skeid i tredje serierunde 1. mai. Selv om lystavla på Nordre Åsen sa noe annet, endte det målløst. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Se bildet større

Bastionen møtte mannsterke på Nordre Åsen. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

100-åringen fra Oslo Nord inviterte til fest på Nordre Åsen denne første dagen i mai.

Det er noe eget ved 1. maikamper. Mange gode Lynminner har blitt skap på denne datoen. Den vidgjetne 3-2-seieren borte mot Moss i 2010, 6-1-seier hjemme mot Molde i bronseåret 2005, cupkampen mot VIF i 2012.

Alt dette er bare minner. Fredagens motstander har et tilskuersnitt noe høyere enn klubben har år på baken.

Les kampreferatet: Skeid best, men Bastionen vant på tribunen

Oksene holder det sånn halvveis gående, men har ikke kunnet skilte med voldsom entusiasme på sine voller den seneste tiden. Velkommen til Oslofotballen anno 2015.

Bastionærer over hele byen markerte dagen på ulikt vis fra tidlig morgen av. Alle fant de veien til oppmøtestedet Katedralen for avreise med egen trikk for anledningen.

Lynfansen så ut til å trives på Norde Åsen, med rødglødende innsats ble Skeidoksene satt ettertrykkelig på plass hva gjaldt tribunekampen. Skeidfolket som dro på kamp fikk iaktta Bastionen på nært hold. Somme lot seg sikkert imponere av synet.

Stemningen blant de tilreisende masser var upåklagelig til tross for at målene uteble.

LES OGSÅ: Vi samlet Skeid, Lyn og Kjelsås til duell før sesongstart. Se hvordan det gikk her!

Skeid var nærmest, men Lynfansen kunne reise hjem med vissheten om at årets første poeng var sikret. Det var forhåpentligvis det første av mange.

Den første trepoengeren og et nytt skritt oppover på tabellen får vi søndag 10. mai, klokken 16.00, på Bislett mot Harstad. Med deg på tribunen.

Kom igjen Lyn!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

SE STOR BILDESERIE FRA LOKALOPPGJØRET HER!

Dette er Lyns nye supporterspalte i Nordre Aker Budstikke! Den føres i pennen av Fridtjof Grimsrud. Les hans forrige innlegg «Det finnes verre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby» her!

Les også Skeid-spalten fra Jonny Olsen etter derbyet: «Jeg kan ikke klandre Lyn for at de spilte så destruktivt. Men dette var en kamp de skulle tapt»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse