Lyn-spalten: «Den lange veien mot et stabilt og vinnende Lynlag har startet»

Med nytt trenerteam og nytt økonomisk initiativ kan det ligge til rette for å snu denne sesongens trend i Lyn. FOTO: LARS OPSTAD/Kladd.no

Jeg håper og tror at med det nye initiativet og trenerskiftet ligger mye til rette for at Lyn kan snu den vonde trenden og reise seg til nye høyder.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.06.2015 kl 12:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Fridtjof Grimsrud, Lyn-supporter og spaltist. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Siden sist jeg førte noe til pennen her i Nordre Aker Budstikke har Lyn tapt to ganger. Det er ikke vært noe særlig å skrive om. Og det som har vært å skrive har bare vært sorgen og jeg har valgt og la det stå uskrevet. Dette for å spare deg som leser og meg som skribent for angst og depresjoner.

Det som derimot virkelig vekker glede og håp for lyngutter og lynjenter over det ganske land er at det i disse dager tas grep for å få Lyn ut av bakevja både på kort og lang sikt. Dette er utrolig positivt.

LES OGSÅ: Slik skal Lyn unngå å havne i en ny «Brynestad-situasjon»

På kort sikt må stallen styrkes og plassen må reddes. Nye spillere inn kan først bli aktuelt når vinduet åpner. Hvem disse skal være og hva man ser for seg å betale for arbeidskraften vites ikke. Vi går spennende tider i møte.

Spennende tider har det dog vært siden vi forlot den komfortable tilværelsen i 3. divisjon og entret toppfotballens lunefulle farvann. De seneste årene har sesongavsluttningene til Lyn vært preget av økonomisk usikkerhet, noe som igjen har gjort neste års sesongforberedelser til en turbulent tid der mye har vært usikkert. Viktigheten av å ha en langsiktig plan er stor.

Onsdag 17. juni ble det også klart at Trond Andersen ikke lenger vil fungere som trener for A-laget. Mikal «Mikkis» Aaserud blir hovedtrener med Tresor Egholm som assistent. Begge har lang fartstid i klubben og har etter eget utsagn stor tro på at Lyn skal berge plassen i divisjonen.

LES OGSÅ: Varsler trenerendringer i Lyn

Jeg håper og tror at med det nye initiativet og trenerskiftet ligger mye til rette for at Lyn kan snu den vonde trenden og reise seg til nye høyder. Det vil ta tid, men ingen har sagt at dette er gjort i en håndvending.

Den lange veien mot et stabilt og vinnende Lynlag starter på søndag, med deg og hele familien din på tribunen. Bli med å støtt gutta i en livsviktig kamp mot vestkantrival Ullern og ønsk Mikkis og Tresor velkommen til Bislett som a-lagstrenere.

Heia Lyn!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

Her kan du lese alle Lyn-spaltene fra Fridtjof Grimsrud!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse