Skeid-spalten: «Det er på tide med hevn!»

Jonny Olsen (i midten som peker) og Skeidoksene er klare til å møte Lyn og Bastionen lørdag. FOTO: ARKIV/NORDRE AKER BUDSTIKKE

– På lørdag er det på tide å jekke ned vestkantsfruer og herremenn med smoking

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.08.2015 kl 14:46

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Det å være fotballsupporter er ikke en dans på roser. Man kan aldri vite helt hva som skjer, og som Skeidsupporter vet jeg godt at dette er sannhet.

Går du på Skeidkamp vet du aldri hva du får. Vi kan slå de fleste, og vi kan tape mot hvem som helst. Noen ville kalle det interessant. Jeg kaller det frustrerende.

Skeid har ikke hatt for vane å få godt betalt i jevne kamper denne sesongen. Ikke at det har vært så mange av de. I flere kamper har vi vært det klart beste laget, uten å få godt betalt.

LES OGSÅ: Treneren gikk – storseier til Skeid

Men i de kampene som kan karakteriseres som jevne? Da har det som regel vært motstanderen som til slutt har stukket av med seieren. Fryktelig frustrerende. Ikke bare for oss supportere, men også for spillerne.

Vi kan slå de fleste, og vi kan tape mot hvem som helst

På søndag var heldigvis rollene byttet om. Vi tok i mot Finnsnes, og kampen var jevn og kunne bikket begge veier. Men for en gangs skyld bikket det vår vei! Vi vant 2-1, og kom oss over nedrykksstreken som følge av dette.

Er det endelig på tide å se oppover på tabellen? Svaret på det vil vi nok få i de tre neste kampene, når vi møter Lyn, Ullern og Harstad. Tre lag som alle ligger nede i sumpa sammen med oss.

På lørdag møter vi Lyn på Bislett. Vår gamle hjemmebane. En kamp jeg tipper hele troppen har gledet seg til helt siden vi spilte 0-0 mot de på Nordre Åsen tidligere i år. Et resultat som er et ran uten like. Sjelden har jeg sett et lag rundspille et annet lag i samfulle 90 minutter uten å vinne. Det er på tide med hevn!

Lyn vant sin første seier for sesongen (og deres første seier siden oktober i fjor) mot Stabæk 2 sist.

Fansen har naturligvis vært i ekstase siden, og snakket opp laget hele uka. Plutselig skal laget være gode nok til å berge plassen. Jeg hadde ikke tenkt sånn etter en seier mot et lag man spilte 11 mot 10 mot i 82 minutter. Men for all del, vi av alle vet godt at man skal suge godt på karameller når de kommer så sjelden.

Men på lørdag er det på tide å jekke ned vestkantsfruer og herremenn med smoking. På lørdag skal vi ta med oss tre poeng fra Bislett.

Jonny Olsen
Leder av Skeidoksene og skribenten bak Skeid-spalten i Nordre Aker Budstikke

Få siste nytt rett i nyhetsfeeden din! Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse