Det er verdt å ta en tur på kamp

Selv om det ble tap, leverte Skeid en meget bra cupkamp mot Strømmen. Her forsøker Mustafa Hassan å lure Strømmens Viktor Adebahr. FOTO: Alexander Synstad

To serierunder er unnagjort for våre lag i 2. og 3.divisjon. Dommen? Godkjent så langt. Har du ikke vært på kamp i nærområdet ennå i år, bør du ta deg en tur.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN/GREFSEN/KORSVOLL/ULLEVAAL:Selv om ikke alle krokusene dine har poppet opp fra jorda, er fotballsesongen godt i gang.

I 2.divisjon har begge våre lokale klubber kassert inn poeng. Kjelsås fikk en tung start borte mot Finnsnes i seriepremieren. Men gutta fra Grefsen stadion slo greit tilbake mot Oppsal i den andre runden.

LES OGSÅ: Ingen ting å skamme seg over

Våre venner fra Nordre Åsen fikk ikke pirket inn kula i sin seriestart borte mot nettopp Oppsal. De måtte nøye seg med poengdeling. Men Skeid hevnet seg mot vestkantguttene fra Ullern forrige helg. 2-0 ble fasiten for Ørjan Vallas lag. Og hans Skeid har ennå ikke sluppet inn ett mål i serien.

Det lyser innsatsvilje hos Skeid for tida. I dagene før seriestart var undertegnede på en trening på Nordre Åsen. Det smalt i duellene og luktet tørt krutt i taklingene.

I cupkampen mot Strømmen viste de ingen respekt mot et lag fra divisjonen over. Skeid var et ekkelt lag å møte og Strømmen måtte slite for å vinne kampen.

Det kan virke som om godt skolerte og dyktige Valla har prentet god moral inn i Skeid-hodene. Det er viktig for en klubb som må satse ungt og billig.

Hos Kjelsås har gutten fra fagre Fagernes fått dem til andre runde i cupen. I første runde borte mot Ørn/Horten hadde Eivind Kampens spillere grei kontroll. Og Kjelsås skal forsvare bydelens ære i cupen. Selv om det blir tøft mot opprykksfavoritten i 1.divsjon, Sandefjord.

I divisjonen under finner vi Lyn som fikk en real cupleksjon av Tromsø på Bislett .

Men det var en solid innsats som lå bak for at Lyn skulle kvalifisere seg til første runde. Men for et lag på nivå fire skal det nærmest være klin umulig å slå et lag fra nivå én.

Lyn dro imidlertid til med 4-0 i seriepremieren borte mot Manglerud/Star. I andre runde møtte de annet lokalt lag, Korsvoll. Der ble det 1-1 og poengdeling.

Vi får håpe bismaken de fikk av å miste muligheten til å rykke opp, har forsvunnet.

Korsvolls seriepremiere hjemme mot Lommedalen ble utsatt på grunn av de noe spesielle problemene på hjemmebanen. Dermed står de bare med kampen mot Lyn. Men i cupen yppet de seg skikkelig. Hjemme mot Stabæk ga de flere bæringer nye grå hår. De klart å presse fram ekstraomganger mot motstanderen fra Tippeligaen.

Det var mildt sagt ikke dårlig det heller. I år bor det noe i lagene våre. Det er verdt å ta seg en tur på kamp.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse