ANNONSE
Annonse

Ny Lyn-spalte:

«Det finnes verre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby»

Fridtjof Grimsrud (i blå jakke) i et optimistisk øyeblikk i kampen mot Stabæk2. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

1. mai er det duket for kanskje årets bortetur for de rettroende i Oslo, skriver Lyn-supporter og spaltist Fridtjof Grimsrud.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2015 kl 11:39

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

Andre runde, Stabæk 2 - Lyn. Solen var på plass og det var vitterlig Bastionen også denne mandagskvelden i Bærum. Etter endt arbeidsdag på mandag smakte det godt med et par duggfriske i solen mens vi ventet på bussen som skulle ta oss utenfor bygrensa for første gang i år i serieøyemed.

En håndfull Bastionærer uten de helt store forventningene, grorudkampen tatt i betraktning, entret bussen fra Oslo og satte kurs mot ødemark og villahus.

Straks vi krysset bygrensen skyet det over og vinden tok til. Typisk bærumsvær.

Mange hadde funnet veien til Nadderuds forblåste Kunstgressbane 2 på egenhånd. En ny bane på banehopperlistene til de trofaste fra Oslos vestkant. Vi fikk æren av å benytte oss av Eliteseriefasiliteter når nøden ble stor og kaffetørsten trengende.

Totalt 501 tilskuere fikk se Lyn ta ledelsen til banestormende jubel fra de 499 tilreisende fra Rikshovedstaden. Gleden varte dog ikke lenge og da dommer Hauglund fra publaget Lokomotiv Oslo satte fløyten til munnen for siste gang lyste det 3-1 på lystavlen.

Bastionen reiste hjem og forsvant ut i vårkvelden. Enkelte dro hjem for å sove bort skuffelsen, andre fant trøst andre steder.

Det finnes værre ting enn å ryke på en smell i Bærum. Det har mange av oss gjort før. Det som virkelig svir er å tape et byderby. Rettere sagt et trikkederby. Det skal vi slippe i år.

LES OGSÅ: Lokalderby: To gamle giganter møtes

1. mai er det duket for kanskje årets bortetur for de rettroende i Oslo. Vi skal til Norde Åsen og som seg hør og bør chartres det trikk for anledningen. Den går klokka 14.15 fra Bislett og du melder deg på via Bastionen.no.

Du rekker fint å heise flagget, gå i tog om du ønsker det før du hopper på trikken og ser Lyn ta rotta på Skeid. Kom igjen Lyn!

Fridtjof Grimsrud
Lyn-supporter

Dette er en ny supporterspalte for Lyn i Nordre Aker Budstikke! Du kan også lese Skeids nye spalte: «Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen. Nå kommer "hele" Oslo vest!»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!
I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse