Ny Skeid-spalte: «Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen. Nå kommer "hele" Oslo vest!»

OKSENE: Leder for Skeidoksene, Skeids supportergjeng, Jonny Olsen varmer opp til fredagen og henger opp plakater om det kommende bydelsoppgjøret mellom Skeid og Lyn. FOTO: PRIVAT

En av årets største kamper: Helt siden «Trikkeligaen» ble satt opp, har vi gledet oss til denne kampen, skriver Skeidoksenes leder Jonny Olsen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2015 kl 11:39

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

På fredag er det klart for en av årets største kamper, når Lyn kommer på besøk til Nordre Åsen. Helt siden «Trikkeligaen» ble satt opp har dette vært en kamp vi har gledet oss lenge til!

LES OGSÅ: Lokalderby: To gamle giganter møtes

Vi er ikke vant med bortesupportere på Nordre Åsen, og nå kommer sannsynligvis «hele» Oslo Vest på trikketur opp til oss. Forhåpentligvis blir det god stemning på gressvollen vi kaller for tribune!

Når det gjelder selve kampen, så ser den foreløpig mer åpen ut enn jeg hadde håpet på forhånd.

Med unntak av en 5-1-seier i cupen mot Drammen har ikke gutta fått til det spillet vi hadde håpet på i de to seriekampene som er spilt.

Samtidig bor det veldig mye i det unge laget vårt, og forhåpentligvis får vi se bedre takter i derbyet på fredag enn vi har gjort hittil.

Vi har alle fått med oss at Lyn står med tre tap av tre mulige denne sesongen, og vi har også fått med oss de store forandringene i troppen deres i forhold til fjoråret.

Sannsynligvis blir det en tøff sesong for Lyn. Men, i et derby som på fredag? Da kan alt skje!

Jeg ønske alle Lynsupportere velkommen til Nordre Åsen, og håper det beste hjemmelaget vinner!

Jonny Olsen
Leder, Skeidoksene

Dette er en ny supporterspalte for Skeid i Nordre Aker Budstikke! Du kan også lese Lyns nye spalte: «Det finnes verre ting enn å gå på en smell i Bærum. Det som virkelig svir er å tape et byderby»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!
I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse