Kjelsås-spalten: – Vi er mestscorende i ligaen

MÅLJEGER: Simen Stamsø Møller har vært sterkt delaktig i at Kjelsås kan notere flest mål av alle lagene i «Trikkeligaen» så langt. FOTO: KJELSÅS FOTBALL

1. august gjester serieleder KFUM Grefsen stadion. – Kan vi ta KFUM på eget kunstgress? Klart vi kan!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.07.2015 kl 20:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Tretten serierunder er unnagjort i det som av enkelte vil beskrives som verdens vakreste liga. Spesielt i år, da forbundet omsider plukket opp hansken og trakk frem en vaskeekte trikkeserie der lokaloppgjørene står i kø.

Fasit for gutta fra taket er 9-2-2. Begge tapene kom før nasjonaldagen.

Etter tapet mot Finnsnes i fjerde serierunde har pila pekt bratt oppover. Sju seire ispedd to uavgjorte på rappen mot medaljekandidat Grorud og reservene til høytflyvende Stabæk.

Borte mot Stabæk 2 regner jeg for øvrig alt som ikke er tremålstap som godkjent — der ute har vi ikke vært godt vant.

Fem av de sju siste scoringene er scoret av forsvarsspillere, så vi har flere strenger å spille på offensivt

Vi avsluttet vårsesongen med tomålsseier mot Vålerenga 2. Et forferdelig rotete oppgjør endte til slutt 5-3 etter at gutta tok ferie halvveis i første omgang. Nå skal jeg ikke spekulere for mye i viktigheten av 60 minutter ekstra hvile før høstsesongen, men mistenker at gevinsten er svært liten.

Per nå er vi mestscorende i ligaen, anført av Super Møller Bros. og målmaskinen Anders Kase Osmunddalen. Fem av de sju siste scoringene er scoret av forsvarsspillere, så vi har flere strenger å spille på offensivt.

Etter halvspilt sesong har gutta plukket 29 poeng, og er sånn sett i rute til å tangere fjorårets poengfangst på 58. I fjor gikk de ubeseiret gjennom høstsesongen, skal det bli spenning helt inn er de antagelig nødt til å finne tilsvarende form i år.

Allerede 1. august gjester serieleder KFUM Grefsen stadion.

KFUMs parademarsj begynte med 3-0 seier mot nettopp Kjelsås i første serierunde.

Oppe på Ekeberg blåste poengene bort i vindkastene og et Kjelsås under pari tapte greit for et KFUM som gjorde jobben. Etter matchen sa en skuffet hovedtrener Eivind Kampen at gutta hadde tapt oppgjøret på hjerte og vilje. Dette har vi snakka om før.

Jeg håper og tror vi har en gjeng revansjesugne spillere klare til 1. august.

I 2014 var det Follo som parkerte alt og alle. De var ubeseirede frem til returoppgjøret mot Kjelsås i august. Den matchen tok vi.

Kan vi ta KFUM på eget kunstgress? Klart vi kan — men det kommer til å koste. Jeg tviler ikke et sekund på at gutta stiller topp motiverte. Kommer du?

Amund Norvald Brandal
Kjelsåssjel

MER FRA TRIKKELIGAEN:

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse