ANNONSE
Annonse

Mistet tomålsledelse på hjemmebane

Camilla Linberg på Kringsjå i dag. Foto: BILLYBONKERS

Lyns damer slapp til aggressive finnmarkinger og mistet en opplagt ledelse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 07.05.2017 kl 21:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: Søndag var det klart for hjemmekamp for Lyn Damer i 1. divisjon. Motstander var nyopprykkede Bossekop fra Alta, som kom fra sterk hjemmeseier over Amazon Grimstad, mens Lyn hadde full pott etter seier over Fart og Kongsvinger.

Et lag man bør slå hjemme

– Skal Lyn henge med i toppen, er Bossekop et lag man bør slå hjemme, og Lyn kom kjapt ut av startblokkene og ledet 2-0 før det hadde gått 10 minutter. To mål av Maren Thoresen på to susere, én på frispark, oppsummerer Ingvar Graffer i klubben.

Mulig at det snek seg inn en følelse av at dette gikk lett. Lyn slapp nemlig aggressive finnmarkinger inn i kampen, og de reduserte til 2-1, som sto seg til pause.

Linn Huseby. Foto: BILLY BONKERS

Motvind

– 2. omgang spilte Lyn i motvind, og det var ikke Lyns dag på Kringsjå. Mange feilpasninger, lite trykk, tapte for mange dueller, og det var ikke ufortjent at Bossekop utlignet til 2-2. Begge lag hadde sjanser på slutten, men det ble ett poeng til hvert av lagene, noe gjestene var mest fornøyd med, videre fra Graffer.

Trener Glenn Kleven er skuffet.

– Veldig skuffende hvordan vi fremstår i dag, flott start av laget og spesielt Maren Thoresen som viser frem skuddfoten to ganger, resten av kampen ligner vi ikke på oss selv, Bossekop skal ha all ære av innsatsen, de ville mer enn Lyn-jentene i dag. Vi må opp noen hakk før neste helg, hvor det er bortekamp mot Kil/Hemne i Kyrkseterøra.

Emilia Ruud. Foto: BILLY BONKERS

LES OGSÅ: Seier på seier – Slik gikk fotballrunden for bydelens herrelag i 2. og 3. divisjon

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse