- Morgan lyver

John Obi Mikel hevdet i sin forklaring til britisk politi at han ikke skrev under på en kontrakt med Lyn Oslo på sin 18-årsdag.

Dette hevder hovedpersonen selv, John Obi Mikel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
18.02.2008 kl 11:36

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
OSLO: John Obi Mikel hevdet i sin forklaring til britisk politi at han ikke skrev under på en kontrakt med Lyn Oslo på sin 18-årsdag.

Mikels forklaring ble lest opp i Oslo tingrett mandag. Nigerianeren sier det ikke er riktig at han skrev under på noen kontrakt da han fylte 18 år 22. april 2005, melder NTB

Løgner

Hovedpersonen selv, John Obi Mikel, hevder til britisk politi at han skrev under på to kontrakter høsten 2004. Nærmere bestemt i september.

- Den første kontrakten var mellom Lyn ved Morgan Andersen, John Shittu og meg selv. Den andre kontrakten ble fakset til Nigeria slik at min far skrev under. Det var de to kontraktene jeg undertegnet, hevdet Chelsea-proffen.

Morgan Andersen har tidligere hevdet at Mikel og Lyn-ansatt Stein Hoff hadde et møte på Mikels 18-årsdag. Dette aviser nigerianeren.

- Morgan fikk ingen kontrakt da jeg fylte 18 år, og det var heller ikke noe diskusjon om en eventuell tegning av ny kontrakt. Morgan lyver, sa Mikel ifølge NTB

Reagerte med sinne

Da Mikel undertegnet kontrakten med Manchester United trodde nigerianeren at kontrakten som var undertegnet med Lyn og hans far i september 2004 var gyldig.

Da han senere hørte at det skulle eksistere en kontrakt som han skulle ha signert på sin 18-årsdag reagerte han med sinne.

- Det var min engelske advokat som gjorde meg oppmerksom på at det i det hele tatt eksisterte en kontrakt med Lyn som skulle vært underskrevet på min 18-årsdag, men det visste vi at var galt. Stemningen ble amper, sa Mikel.

I dag vil også John Shittus forklaring bli lest opp, mens på tirsdag er det rettsfri. Rettsaken avsluttes med prosedyrer onsdag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse