– Nå er vi størst!

De er mange, Kjelsåshåndball-spillerne. Her fra kick off i klubben, mandag. FOTO: KJELSÅS HÅNDBALL

Med nesten 50 påmeldte lag i seriespillet. Mandag var det skikkelig kick off!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.09.2017 kl 21:37

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Kjelsås Håndball inviterte mandag til kick off, for håndballgruppa i Kjelsåshallen.

649 spillere

– Kjelsås er nå Oslos største håndballklubb med 247 gutter og 402 jenter. Kommende sesong har vi 49 lag påmeldt til seriespill. I tillegg har vi flere lag i mini- og loppetassenrunder for de yngste barna født i 2008-2010, forteller håndball-leder Anders H. Pettersen i klubben.

Og klart han gleder seg over den gode rekrutteringen, bredden og apparatet rundt spillerne.

– Det var gledelig å se at veldig mange av disse medlemmene, både spillere og trenere møtte opp på vårt kickoff. Det er vel første gang i Kjelsås håndball sin historie at det ikke har vært plass til alle på tribunen, flere måtte sitte rundt langs kantene av banen da MINI fra i fjor spilte showkamp.

Se bildet større

Ett av nesten 50 lag i klubben, 09-erne i Kjelsås Håndball. FOTO: KJELSÅS HÅNDBALL

LES OGSÅ: Nå skjerper de sikkerheten til Oslos drikkevann

Kick off

Kickoff ble også arrangert mandag for å hedre spillerne, lag og støtteapparat.

– Det gjøres en fantastisk jobb i klubben med stort og smått. Nå ser vi frem til en ny og spennende sesong! sier også Pettersen.

Det ble delt ut premier til alle spillere og tatt lagbilde av alle lag. De spillerne og ledere som hadde bidratt lenge, og - eller på en fremragende måte i klubben, fikk utdelt velfortjent heder og ære.

Se bildet større

Rikke Arnesen - kaptein på landslaget J-00, og som tok sølv i nylig avholdte EM. FOTO: PRIVAT

00-landslaget og 00-årgangene

00-er Rikke Arnesen fikk en blomst for å ha vært kaptein på Norges landslag jenter-00, som nylig tok sølv i EM. Det norske laget tapte finalen mot Tyskland.

– Våre to meget sterke 00 årganger ble hedret for fjorårets sterke prestasjoner med 2. og 4. plass i landsserien for 16 åringer. G03 ble hedret for å ha hatt to lag i A-sluttspill i regionen i to år på rad, dette som et av de enste lagene uavhengig av årgang i vår region, ramser Pettersen opp.

– I tillegg kom flere trenere frem for å motta både lederens krus og innsatspokal for lang og tro tjeneste for Kjelsås håndball. Vi er så stolte av alle sammen, sier Pettersen.

Som også benytter anledningen til å takke sponsorene, SPAR, OBOS, Bergersen Flis, Bunde Bygg og Hummel/Torshov, som har bidratt til innkjøp av nye hjemme- og bortedrakter.

LES OGSÅ:

Meld deg på nyhetsbrev!

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse