Nå kan du sikre deg en bit av Lyn

F.v Odd Karlsrud, Ingvald Falch, Eivind Lorgen, John Arne Grøsland. Ikke tilstede: Hans Otto Hauger og Tjøstel Lindø (Foto: LynMedia)

Fredag ble medlemsforeningen Lyn Fotballs Venner lansert. Formålet er å investere i aksjer i Lyn, og på annen måte bidra til investeringer i klubben.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.12.2008 kl 10:22

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVAAL: – Vi henvender oss til alle Lyns tilhengere og støttespillere. På den måten håper vi å kanalisere betydelige midler til klubbens satsning over tid, sier styremedlem i Lyn Fotballs Venner (LFV) og tidligere spiller John Arne Grøsland i en pressemelding fredag.

I løpet av et par hektiske døgn, få dager før klubben leverte grunnlaget som ga lisensen for 2009, lyktes det LFV å samle inn nesten kr 600.000. Av dette ble kr 285.000 registrert som medlemsinnskudd i LFV.

Midlene har LFV benyttet til å tegne aksjer i Lyn. Den gang betalte 71 personer og 2 bedrifter/institusjoner sine innskudd til LFV.

– Vårt mål er å nå så mange personer med hjerte i Lyn som mulig. Klubbens satsning får på den måten en bredere forankring enn tidligere. Dette er et fremtidsrettet tiltak for finansiering og drift av klubben, sier styrets leder Ingvald Falch.

For mer informasjon, sjekk heialyn.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse