Nå skal det terpes på triks og piruetter til neste NM

Kjelsås 00-jenter på beachbanen. FOTO: PRIVAT

Kjelsåsjentene har blitt skikkelig gode i beachhåndball. Mye takket være de nye sandbanene på Myrerjordet, mener sportslig leder Anders Pettersen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.06.2017 kl 16:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Tidligere måtte nemlig kjelsåsspillerene reise utenbys for å få trent beachhåndball.

– Før måtte Kjelsås-spillerne til Tæruddalen i Skedsmo for å trene, men etter at vi fikk beach-baner på Myrerfeltet sommeren 2016 kan de trene oftere, sier sportslig leder i Kjelsås Håndball, Anders Pettersen.

Årets NM

Den som øver blir bedre. I årets NM gjorde jentene det veldig godt.

– I tillegg til at damelandslaget vant EM i beachhåndball, gjorde Kjelsås-jentene det godt under NM Beach som ble avviklet i Sandefjord i helga.

– Kjelsåsjentene hadde god fart og mange triks og piruetter på lager da de kom på 1. og 3. plass i åpen klasse for damer senior og tok sølv i J18. De yngste jentene fikk også lov til å være med i sluttspillet for seniorklassen, hvor de kjempet om tittelen til å kalle seg norgesmester for seniorer, oppsummerer lagleder Toril Hatling Schønning.

Se bildet større

Beachhåndball har blitt skikkelig populært. FOTO: PRIVAT

J18-laget, som kun bestod av jenter født i år 2000, slo ut OSI-1 som var puljevinnere i innledende pulje. Jentene spilte deretter kvartfinalen, som det eneste av fire J-18 lag.

– Her ble det dessverre tap 2-1, etter shoot out, for sølvvinnerne i klassen, Fjellhammer damer elite, forteller laglederen videre.

Skal vinne neste år

Men sportslig leder Anders Pettersen forteller at til neste NM, da er jentene enda bedre.

– Stikker du bortom der i løpet av sommeren, skal du ikke se bort fra at du møter jenter som øver på shoot out, flyvere og piruetter til neste NM, da skal de nemlig vinne, sier Pettersen.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse