Nordre Aker viste seg frem i Alta

David Thorvik fra Kjelsås tok en flott andreplass under Norgescup-finale for juniorer i Alta i helgen. Her fra tidligere Norgescup-renn. FOTO: Heming Harnæs/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Mange flotte plasseringer i helgen, i NM i langrenn for seniorer og finalen i Norgescup for juniorer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2018 kl 12:17

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ALTA: I helgen ble det arrangert NM for seniorer i langrenn, i Alta, og også finale i Norgescupen for juniorene, sistnevnte for 50 av Norges beste juniorer, tatt ut etter kvalifisering gjennom sesongen.

Kjelsås

Det var mange løpere fra Bydel Nordre Aker som var med i NM - både for seniorer og juniorer, fra skiklubbene Kjelsås og Lyn. Førstnevnte med flere juniorløpere. Blant annet kunne David Thorvik i M-18 og Håvard Moseby i M-19/20 ta med seg hver sin sølvmedalje tilbake til Kjelsås, i skiathlon.

I M-17 ble det også flere gode plasseringer av kjelsåsgutta.

Ellers ble det også mange gode plasseringer i både K-17, K-18 og K-19 for jentene fra Kjelsås langrenn, i skiathlon. Nærmest pallen kom Karianne O. Dengerud i K-18, på en fjerde plass.

HER KAN DU SE ALLE RESULTATLISTER, FLERE AV KJELSÅSLØPERNE VAR INNEN DE TI BESTE I SINE ÅRSKLASSER.

Koll

Kolløpere var også med i finalen i Norgescupen, og i K-17 ble Selma Løchen Engdal nummer 12.

Totalt

Total Norgescupen denne sesongen så vant Håvard Moseby sammenlagt, David Thorvik og Karianne O. Dengerud ble nummer tre sammenlagt.

Se bildet større

Håvard Moseby vant Norgescupen totalt, sesongen 2017/2018. FOTO: Amund Rige

Lyn

Og i seniorklassene imponerte både Hans Christer Holund og Simen Hegstad Krüger fra Lyn Ski, med henholdsvis 2. plass og 4. plass på 50 kilometer.

Se bildet større

Hans Chr. Holund fra Lyn Ski ble nummer to på femmila i NM i Alta, i helgen. FOTO: NORGES SKIFORBUND/ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Og så må det nevnes Ragnhild Haga, som ikke representerer Nordre Aker-lag, men som bor i Nordre Aker. Hun vant 30 kilometeren og ble nummer 3 på 5 kilometer klassisk.

HER KAN DU SE ALLE RESULTATLISTER FRA HELGEN

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse