ANNONSE
Annonse

Null respekt!

Emilie Ruud gjør en veldig god kamp i lyntrøya på Kringsjå onsdagskvelden, i NM mot Klepp.

Kanskje var det forventet, at 1. divisjonslaget Lyn skulle ryke ut i NM, for medaljekandidat Klepp i Toppserien. Men Lyn-jentene viste null respekt og utfordret vestlandsjentene.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.06.2017 kl 21:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KRINGSJÅ: Onsdag ettermiddag kom Klepp fra Jæren på besøk i cupens andre runde. Klepp som for tiden kjemper om medalje i Toppserien, var ventet å være noen hakk bedre enn Lynjentene som spiller i 1.divisjon.

Så også var tilfelle.

1-0 til pause

– Klepp ledet 0-1 til pause etter en litt for enkel skåring, og la på til 0-2 i andre omgang, oppsummerer Lyns Ingvar Graffer.

– Jentene skal ha all ære av kampen, vi er tidvis med på å utfordre Klepp bakover, og spiller uten respekt for Toppserielaget. Lyn kunne fått en skåring de også, men det er fullt fortjent at det ble avansement for Klepp, sier Graffer videre.

Ikke bare bare å tråkle seg gjennom forsvaret til Klepp, Camilla Linberg forsøkte det hun kunne.

Trener Glenn Kleven synes jentene virkelig står opp mot et godt Toppserielag.

LES OGSÅ: Erna koser seg på OverOslo

– Står opp mot godt toppserielag

– Vi har overhode ingen ambisjoner i senior NM utover det å møte god motstand fra Toppserien, tidligere har det ofte endt med mange baklengs. I dag viser vi at det ikke er tilfeldig at vi har sluppet inn færre mål enn tidligere, vi er robuste, sier Kleven.

Som mener at Klepp vinner fortjent

– Men litt irriterende at vi slipper inn litt enkle mål, skal vi opp i Toppserien er dette slikt som må plukkes vekk. Håper at vi tar med de positive erfaringene denne kampen tross alt ga, inn mot toppoppgjøret på Kringsjå søndag mot Åsane. Lyn leder 1. divisjon, men Åsane ligger på 3. plass, kun ett poeng bak, sier Kleven.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse