Ny gullferd for Gibson?

I høst deltar Ullevål-gutten Kim Gibson i et nytt internasjonalt Wushu-stevne. Sist kom han hjem med to gullmedaljer i bagasjen.

Kin Gibson fra Ullevål har blitt tatt ut til Wushu-konkurransene i den store sportsbegivenheten “TreX-Games”.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
12.08.2008 kl 12:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
ULLEVÅL: I slutten av juni vant Kim Gibson fra Ullevål sine første internasjonale gullmedlajer i et Wushu-mesterskap i Praha.

– Nå er jeg som du skjønner utrolig lykkelig. Da sesongen 2008 startet ble jeg påmeldt i fire åpne internasjonale konkurranser, og målet var å ta noen topp 5-plasseringer og ligge jevnt på en score over 8 poeng. Når disse fire stevnene er over, sitter jeg igjen med resultater jeg aldri i verden kunne ha drømt om; to gull, fire sølv og medalje i alle de internasjonale stevnene, i tillegg til en gjennomsnittsscore på 8.54. Det er litt surrealistisk, sa han til Nordreakerbudstikke.no den gangen.

Wushu til OL?

I høst får Gibson muligheten til å konkurrere foran noen av de mest innflytelsesrike representantene i IOC. I slutten av spetember arrangeres TreX-Games, eller “TAFISA World Sport For all Games”, for fjerde gang.

Stevnet er under overvåkning av IOC, og kan betegnes for å være et testarrangement og utstillingsvindu for idretter som ønsker seg inn på det offisielle OL-programmet. IOC holder blant annet sin årlige kongress om utdannelse, helse og kultur under årets leker og derfor vil de aller fleste av de mest innflytelsesrike representantene i IOC være tilstede.

Norges Kampsportforbund ble tildelt tre wildcard til årets leker, og ett av disse gikk altså til Gibson.

Nordreakerbudstikke.no følger resultatene til Ullevål-gutten.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse