Ny mann i sjefsstolen

Etter åtte måneder uten daglig leder er nå en ny mann på plass i sjefsstolen, og mannen som skal lede FC Lyn Oslo mot de gode tider heter Erik Thomas ...

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Etter åtte måneder uten daglig leder er nå en ny mann på plass i sjefsstolen, og mannen som skal lede FC Lyn Oslo mot de gode tider heter Erik Thomas Langerud. Langerud er 42 år, Oslo-gutt og gikk faktisk på Berg videregående skole bare noen steinkast unna Ullevaal Stadion. Tidligere har han jobbet i SAS der han har hatt diverse lederverv gjennom tjue år, men har siden mars 2006 vært markedssjef i Norges Skiforbund.

Det er tidlig for meg å spekulere i om han er rette mannen for Lyn eller ikke, men det etterlatte førsteinntrykket er meget bra, og tar man en titt på Langeruds CV kan man ikke annet enn å bli imponert. Det aller viktigste er at Lyn har fått inn en leder som tilsynelatende har den pondusen denne jobben krever, og jeg må si jeg gleder meg til å jobbe sammen med han. Langerud vil i utgangspunktet fortsette i jobben hos skiforbundet frem til mai i år, og begynne sin jobb i Lyn 1. juni.

Dermed er det vår jobb, som allerede er ansatte i Lyn, å legge forholdene best mulig til rette slik at han får en så smertefri overgang som mulig.

Lyn-Vålerenga i morgen

Men man skal ikke se bort i fra at han dukker opp i ulike Lyn-sammenhenger før den tid, og kanskje noen av dere får muligheten til å stifte bekjentskap med han i forbindelse med Lyns treningskamp mot Vålerenga i morgen.

Klokken 12 begynner moroa på Kadettangen, og det hadde vært helt ok om Lyn kunne sette Enga på plass i treningskampsammenheng også. Nå har det seg sånn at de har slått oss i to treningskamper på rappen, og selv om disse kampene ikke betyr så fryktelig mye, er det alltid ekstra gøy å slå rivalen. I serien tar vi dem uansett!

Det som er sikkert er at det vil bli en annerledes treningskamp, ettersom klubbene har avtalt at det skal spilles 3 x 30 minutter. Denne løsningen har blitt foretrukket da begge klubbene ønsker å teste ut nye formasjoner, og helt sikkert gi så mange spillere som mulig sjansen.

Kampen(e) kan du selvsagt følge LIVE på lyn.no eller ved å abonnere på vår scoringsvarsling på SMS.

Fotballhilsen

Joachim Westher Andersen

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse