Ny spiller klar for Lyn

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann (t.v.) er godt fornøyd med Lyns nye tilskudd på midtbanen.

Lyn Oslo sikret seg i dag den islandske landslagspilleren Theodor Elmar Bjarnasson, som kommer til Lyn fra den skotske storklubben Celtic.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.01.2008 kl 16:13

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

- Jeg er glad for å være i Lyn, og jeg gleder meg til å spille for klubben. Lyn har fulgt meg lenge, og jeg har snakket mye med Henning Berg så jeg vet at jeg vil bli satset på, sier Bjarnasson, som går under kallenavnet ”teddy”.

Mange gode spillere

- Jeg har som alle spillere lyst til å vinne noe, og jeg har sett klubben mange ganger på nettet, og de spiller en fotball jeg liker, og har mange gode spillere, så dette gleder jeg meg til, sier Bjarnasson.

Sportsdirektør Torgeir Bjarmann er naturligvis godt fornøyd med tilskuddet på midtbanen, og fremhever spillerens gode innstilling som en av de viktigste grunnene til at Lyn nå henter han.

- Elmar har meget god teknikk, og en innstilling som er helt suveren. Han har også en meget stor løpskraft, og dette er egenskaper som kan bli nyttige på Lyns midtbane i fremtiden, sier sportsdirektøren.

Konkurranse

Flere klubber har snust på islendingen, men Bjarmann ønsker ikke å si noe om hvem disse er, men påpeker at det ikke er småklubber det er snakk om.

- Ja, flere store klubber har vært etter han, derfor er det ekstra hyggelig at han valgte å komme til oss. Elmar vet at Lyn gir unge spillere sjansen, og dette har vært viktig for han i valget av klubb, konstaterer Bjarmann.

Elmar har første trening med Lyn førstkommende mandag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse