Innsamlingsaksjonen til fotballgutta: 30.000 til flyktningene

Glade spillere på Lyn G13, fra venstre Mathias Haug Emilsen, Jacob Hanstad, Mikkel Tveiten og Sondre Holmlund. FOTO: @LynGutter2002 (Instagram)

Uavgjort på Kringsjå mellom Lyns G13 og Stabæk, men full seier i innsamlingsaksjonen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.09.2015 kl 21:11

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om Lyns G13, som ikke bare skulle spille kamp mot Stabæk lørdag på Kringsjå, men som også - i samarbeid med Stabæklaget - hadde startet innsamlingsaksjon til flyktningene.

Etter sigende ble det en spennende kamp på Kringsjå lørdag. Både Lyn og Stabæk har hardtsatsende lag i G13 og spiller ett år opp der de ligger helt i toppen i sin 1. divisjonsavdeling.

Lyn sjokkåpnet og ledet 3-0 til pause. Men Stabæk med sin bredere stall kom tilbake og ordnet utlikning 3-3 helt på slutten.

Les også: Ny trepoenger til Lyn, som klatrer (!) på tabellen

Seier til begge i innsamling

Men innsamlingsaksjonen ble full seier til begge lag.

– Dette gikk over all forventning. At vi skulle få inn så mye penger, hadde vi ikke trodd, sier Dag Vidar Hanstad, dugnadsansvarlig for Gutter 13-laget til Lyn Fotball og initiativtager til aksjonen.

Aksjonen startet forrige helg, og har vært et samarbeid mellom foreldrene på 13-årslagene til Lyn Fotball og Stabæk i forbindelse med dere kamp på Kringsjå i G14 1. divisjon sist lørdag.

Les også: Du gjetter aldri hvem som bodde i dette huset

Nesten 30.000

– På kontoen står det nå rundt 28.000 kroner. Vi vet det er litt etterslep, så vi når nok 30.000 kroner. For folk som ønsker å henge seg på, er det bare å sette inn noen kroner på kontonummeret fortsatt; 1503.65.74604, oppfordrer Hanstad.

Han legger til at det er viktig å merke med Lyn som mottaker.

Les også: Nordre Aker er fortsatt blått, men grønnere

I tillegg til små og store bidrag gjennom Facebook-aksjon kom det inn 1500 kroner i salg av boller og lodd på selve kampen.

Støtte fra idrettstopper

Lyn og Stabæk fikk også drahjelp av idrettstopper. På Facebook og Instagramkontoen @LynGutter2002 ble det postet støtteerklæringer fra både idrettspresident Tom Tvedt og fotballpresident Yngve Hallén.

Hold deg oppdatert på lokale nyheter: Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

LES MER OM VALGET PÅ NORDRE AKER BUDSTIKKES VALGSIDER!

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse