ANNONSE
Annonse

Denne skolen får egen håndballinje

Også håndballtilbud fra høsten ved Nydalen videregående skole. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Det har vært stor interesse og mange forespørsler om håndball, så nå etablerer vi tilbudet fra høsten, i samarbeid med Kjelsås, forteller toppidrettssjefen ved Nydalen videregående, Reidar Grønli.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.02.2016 kl 11:47

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: Tilbudet vil også bli spisset etter nivået på elevene som melder sin interesse for håndballtilbudet i skoletiden, ved Nydalen videregående.

– Blant annet på Åpen Dag for en tid tilbake, kom det mange forespørsler om håndballtilbud ved Nydalen. Så nå har vi i samarbeid med Kjelsås Håndball fått på plass et opplegg, som vi drar i gang fra høsten av, forteller toppidrettssjefen ved skolen, Reidar Grønli.

LES OGSÅ: Farmor liksom? Jeg som ikke føler med eldre enn dem

1. mars er søknadsfristen for videregående skole.

Populær skole

– Vi er en populær skole. Mange elever søker seg til oss. Eksakt hvor mange elever som kan delta på handballtilbudet, vil avhenge av hvor mange som kommer inn på skolen, sier Grønli.

Skolen har fra før av mange andre idrettstilbud også, blant annet ski, fotball, volleyball, kunstløp, sprangriding, for å nevne noen.

– Alle idrettstilbudene ved skolen er i samarbeid med idrettslagene. Det er også lagene som stiller med trenere. Også i dette tilfellet Kjelsås Håndball.

Kjelsås IL har også lagt ut følgende informasjon på facebook.

Ordinært inntak

– Vi i Kjelsås håndball har i samarbeid med Nydalen Vgs jobbet for å få etablert Studiespesialisering med et Toppidrettstilbud for Håndball på Nydalen Vgs. Dette vil være et tilbud for elever som ønsker å gå studiespesialisering og samtidig satse på håndball. Det er ordinært inntak til Studiespesialisering hvor toppidrett håndball velges etter at inntak er foretatt, skriver siden.

På Nydalen tilrettelegges timeplanen slik at toppidrettselevene kan trene fra kl 8 - 10 mandag, onsdag og fredag.

Infomøte mandag

Der står det også at ansvarlig for det sportslige tilbudet vil være Anders Pettersen fra Kjelsås håndball. Anders trener både damelaget og J2000 i Kjelsås håndball. I tillegg er han regional landslagstrener for 2000/2001 årgangen i region Øst.

Mandag 29. februar er det informasjonsmøte klokken 18.00 på Nydalen videregående.

LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse