Har spion fra Konnerud

Lyn-trener Tresor Egholm vil ikke ha en spennende og jevn cupkvalikkamp borte mot Konnerud. Han vil bare vinne og nå andre runde av kvaliken. I år er cupen sterkt prioritert. FOTO: Lars Opstad/Kladd.no

Siden Lyn-gutta ikke kan rykke opp i år, satses for fullt på deltakelse i cupen. Første hinder ut i cupkvalik er 4.divisjonslaget Konnerud. Lyn-trener Tresor Egholm vet ikke mye om motstanderen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.03.2016 kl 15:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVAAL:Stedet Konnerud er antakeligvis mer kjent for artisten Jonas Fjeld enn det er for fotball.

Lyn-trener Tresor Egholm må innrømme at han har svært begrensete kunnskaper om Buskerud-laget som må slåes neste tirsdag for at Lyn skal gå videre til andre kvalikrunde.

- Det er en klubb vi kjenner lite til. Vi vet absolutt ikke hva vi møter, annet enn at jeg vet de har et par rutinerte spillere. Men vi har jo vår dametrener Glenn Kleven. Han er fra Konnerud. Vi har sendt ut ham som speider, sier Egholm med et smil.

LES KOMMENTAREN: «Jeg tror neppe Lyn blir nødt til å kjempe mot nedrykk. Men om opprykksmuligheten forsvinner blir det hele en merkelig affære. Og ikke ha noe å spille for skaper ikke akkurat bra fotball»

Skader og få svar

Han smiler ikke like bredt når det gjelder status quo. Treningskampene har gitt få svar og skadelisten begynner å bli vel lang.
- Generalprøven kommer mot Finnsnes lørdag. Jeg håper den vil gi noen positive svar. Ellers er ikke skadesituasjonen optimal. Vi fikk to nye skader i helgen. I går (mandag) var det en spiller som tråkket over, sier Egholm.

LES OGSÅ: Han blir i Lyn

Likevel, et Lyn som inntil forbundstingets vedtak hadde klare opprykksambisjoner skal og bør slå Konnerud. I en sesong hvor det bare er cupen å spille for, er målet krystallklart. Både for Lyn og Bastionen.
- En hver kamp lever sitt eget liv, men normalt sett skal vi slå dem. Vi er favoritter. Men jeg håper ikke på en spennende kamp. Jeg vil ha en komfortabel seier, sier Egholm.

Han vet hva cupen vil bety for spillerne og Bastionen. For begge parter var det tungt å svelge at opprykksmuligheten forsvant denne sesongen. Bastionen setter opp buss til turen til Konnerud. Den vil etter all sannsynlighet gi lyd fra seg på Konnerud stadion.

- Bastionen vil mobilisere. Og spillerne gleder seg veldig til å spille foran Bastionen i en kamp som endelig betyr noe igjen.

Det ventes bra oppmøte fra Bastionen.

- Vi har hatt god pågang siden vi åpnet for påmeldinger. Akkurat nå er bussen litt over halvfull, men den kommer til å bli fylt. Vi er gira på sesongstart alle sammen, så dette blir bra, sier en spent turansvarlig i Bastionen, Cecilie Halseth.

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse