ANNONSE
Annonse

Mange fra klubben på regionssamling

Kjelsås i håndballstøtet

Tre av de uttatte spillerne fra Kjelsås, fra venstre Edda Alman-Kaas, Rikke Arnesen og Thea Olsen Skårsmoen. Foto: PRIVAT

– Det viser at vi har jobbet riktig i noen år nå, sier sportslig leder for Kjelsås Håndballklubb, Anders Holand Pettersen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.12.2015 kl 10:12

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: Når de beste spillerne i regionen møtes til uken på Ekeberg og spiller håndball-bykamper, er Kjelsås godt representert. Hele åtte jenter og åtte gutter fra klubben er tatt ut på samlinger og til kamper for 14- og 15-åringer.

LES OGSÅ: Vinteridretter og sommeridretter? Det var før det...

Regionssamling

– Dette er uttak til noe som kalles bylagsturnering, men som egentlig er de seks ulike regionene i Norge som spiller mot hverandre. En regionssamling for regionen Østfold, Oslo og Akershus, og hvor det skal kartlegges og tas ut spillere til bylagsturneringen - i Trondheim 26.februar - 28.februar, forteller sportslig leder i Kjelsås Håndballklubb, Anders Holand Pettersen.

LES OGSÅ: Finnes det lenger noen naturlig kvinnelighet?

Som er godt fornøyd med at så mange fra kjelsåsklubben er tatt ut.

– Jobbet riktig

– Det viser at vi har jobbet riktig i noen år nå. Og stemmer bra med at vi heller aldri har gjort det så bra i seriespill for våre eldre lag, sier Holand Pettersen.

Han fortsetter.

– Over halvparten av våre lag som spiller på nivå 1, kvalifiserer seg til A-sluttspill, noe som er det høyeste man kan spille i denne regionen i sin årsklasse. Ja, jeg er veldig fornøyd.

LES OGSÅ: Da korsvoll-barnehagen fra 2007 ble kontrollmålt, var den nesten 140 kvadratmeter mindre enn den var godkjent for

Troppene til bylagsturneringen i Trondheim skal bestå av ett guttelag og ett jentelag, med 16 spillere på hvert lag. Men det vil bli tatt ut bruttotropper på 20 gutte og 20 jente-spillere som skal trene sammen frem til bylagsturneringen.

Men i informasjonen fra Norges Håndballforbund går det også frem at det ikke bare er turneringen til uka som avgjør hvilke spillere som blir valgt ut til Trondheimsturneringen. Men også innsats gjennom hele sesongen spillerutiklingstreninger og i serie -og cupkamper hvor spillere observeres er også avgjørende.

LES OGSÅ: Gi barna tid i julegave!

Spillerne

Følgende kjelsåsspillere er tatt ut: Åsa Strøm, Thea O Skårsmoen, Tirill Bjørseth, Hedda Hatling Schønning, Rikke Arnesen, Edda Alman-Kaas, Sandra Oberg, og målvakt Maren Lea Sivertsen.

To jenter fra Korsvoll er også tatt ut, det er Tuva Skaanes Larsen og Liv Irgens Hynnekleiv.

Følgende kjelsåsgutter er tatt ut: Tobias Gjerustad Mjaaland, Olav Indrebø Gjønnæss, Ola Romsaas, Mads Falck Rekstad, Marcus Støen Fredriksen - målvakt, Oskar H. Lie - målvakt, Erlend Hovdhaugen, og Fabian Steen.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse