ANNONSE
Annonse

Nå er nettet på plass

Da er nettet og stolpene på plass på Myrerjordet. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Far og sønn tok utfordringen, og fikk banket ned stolper og hengt opp nettet, onsdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.06.2017 kl 07:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

KJELSÅS: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om nettet, som fortsatt ikke var kommet opp over én av banene, ved de nye sandbanene på Myrerjordet.

Torbjørn Togstad i Øvre Grefsen Vel forteller at ett av utgangspunktene for vellet, da det tok initiativ til utvikling av Myrerjordet, var at det skulle anlegges en sandvolleyball-bane på Myrerjordet. Etter at banen på Sverre Enevolds Plass ble fjernet.

LES OGSÅ: Ikke så rent lite populære - de nye sandbanene på Myrerjordet!

Ble aldri montert opp

– Etter mye frem og tilbake for å få dette finansiert ble det lagt en plan for utvikling av en kombinert sandvolleyball- og sandhåndball-bane på Myrerjordet. Sandhåndballen har så langt vært de som mest har disponert området, og nettene og stolpene for sandvolleyball har aldri blitt satt opp, forteller Togstad videre.

Men som viste til at nettet og stolpene lå klare ved banen, hvis noen følte for å ta jobben med å sette det opp.

Ikke små hull som må graves til stolpene - Togstad jr. la ned god innsats for Myrerjordet og sandbanen. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Far og sønn tok affære

Det lot vente på seg, men nå har far og sønn Togstad, Torbjørn og Jørgen, tatt jobben. Sent onsdag kveld var nettet på plass.

– Siden stolpene var fjernet (journ. anm. volleyballstolpene skal ha vært på plass da banen ble ferdig) ble det en del gravearbeide for å finne igjen bunnfestene, som var dypt nede i sanden, forteller Togstad.

– Da stolpene var satt opp, ble det også litt forskning på hvordan nettene skulle festes siden disse tilsynelatende var lengere enn der stolpene var plassert. Stolpene kan om ønskelig plasseres helt utenfor sandhåndballbanen, men da må bunnfestene flyttes, forteller Togstad.

Ble en bra treningsøkt for familien Togstad på Myrerjordet onsdag kveld. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Spill ivei!

Nå er det bare å ta med seg en volleyball og spille.

– Vi fikk festet nettene og strammet disse slik at nå er det bare å starte med sandvollyballen.

I plastikkassen ved banen ligger det egne blå merkebånd for å markere korrekte banemål, for de som ønsker det.

Fotballmål?

Det har også kommet reaksjoner til lokalavisa om at det er plassert fotballmål på banen, i tillegg til håndballmål.

– Fredag ettermiddag var det en gruppe som hadde plassert fotballmål på banen, og okkupert begge de to banene. Fotballen har vel mange steder å drive sporten sin på? spør en leser.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse