Skeids milliongjeld er slettet

SLETTET: Millionlånet til Skeid fotball er nå slettet, her spiss og kaptein David Tavakoli her i aksjon i cupkamp mot Odd i forrige uke. FOTO: ANDERS VINDEGG

– Det er en enorm lettelse at vi sammen med Even Berntsen nå har funnet en løsning som innebærer at Skeid Fotball blir gjeldfri, sier styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
27.05.2015 kl 13:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

SUPPORTERNE: Skeids fotballsupportere kan også glede seg over at milliongjelden nå er slettet. Her fra lokalderby mot Lyn for noen uker siden. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

DISEN/NORDRE ÅSEN: – Det er en enorm lettelse at vi sammen med Even Berntsen nå har funnet en løsning som innebærer at Skeid Fotball blir gjeldfri, samtidig som Even får rettigheter knyttet til fremtidige spillersalg i en tidsavgrenset periode, sier styreleder i Skeid Fotball, Erling-Geir Iversen til klubbens egne nettsider.

Les også: Tap, tap, tap, uavgjort - ett poeng til Skeid.

Gla'nyhet

Det var mandag morgen at klubben selv la ut glanyheten på sine hjemmesider. I 2010 ga investor Even Berntsen et lån på rundt to millioner til Skeeid fotball, som ifølge klubbens hjemmesider da var i økonomisk kirse.

Les også: Gutt (13) savnet siden søndag kveld

– Skeid Fotball operer med nøkterne budsjetter, og en gjeld i størrelsesorden på to millioner var ikke mulig å betjene. Gjennom en åpen og konstruktiv dialog med Even har vi har funnet en løsning som tar Skeid Fotball et langt stykke videre, forteller Iversen videre til hjemmesiden.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Hjerte for klubben

– Jeg og min familie har alltid villet Skeids beste. Jeg har alltid sagt at jeg har hjerte for klubben og dens supportere, og jeg er glad for at Skeid Fotball nå kan drives videre uten gjeld på balansen, sier Berntsen til nettsiden.

Den inngåtte avtalen gjør at Skeid Fotball nå er gjeldfri.

LES SUPPORTERSPALTENE FRA SKEID OG LYN!
«Bastionen satte Skeidoksene på plass» og «Det er noe som skurrer i Skeid»

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse