Vil fylle gata med høye kneløft og smil

TRENERE: Tiril Guttorm og Michelle Hansen er høstens aspiranttrenere. FOTO: TIGERSTADEN DRILL

I disse korps og drilldager inviterer disse driftige jentene til helt nye Tigerstadens Drill. – Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter, sier Tiril og Michelle.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.05.2015 kl 08:55

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER/TÅSEN: Timingen er bra, nå er høytiden for korpsmusikk og drill. Men Tiril Guttorm og Michelle Hansen er på helårsbasis.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Tigerstaden Drill

– Tigerstaden Drill er en nyoppstartet drilltropp som er åpen for alle uansett erfaring, fra seks år og oppover. Til høsten satser vi på å ha en ny drill- og dansegruppe på plass, inviterer de driftige drilljentene.

Send oss dine 17. mai-bilder fra Nordre Aker til post@nab.no, på var Facebook-side, eller merk bildene dine med #nabudstikke på Instagram. Alle bilder blir med i vår store 17. mai-bildeserie!

Tiden fremover mot sommeren og skolestart skal brukes på rekruttering og planlegging.

Norges Musikk Forbund

– Hos oss skal drill– og danseglede være i fokus. Vi er nå medlemmer i Norges Musikk Forbund (NMF) og er for tiden i gang med å søke lokaler over hele Oslo, sier Tiril Guttorm, en av instruktørene fra Tigerstaden Drill, og oppvokst på Tåsen, og tidligere drilljente i Tåsen skolekorps.

Les også: En fantastisk 17. mai-oppvarming!

For drillere og korps over hele landet er nok 17. mai en viktig rekrutteringsdag. Den rykende ferske drilltroppen har store planer for neste års begivenheter.

Høye kneløft

– Vi drømmer om å fylle gata med strålende smil, høye kneløft og kule effekter i årene som kommer. Vi vil ha inn både nye og erfarne drillere. Både de som har drillet tidligere, de som er aktive konkurranseutøvere og nybegynnere, sier Michelle Hansen, som samtidig utdanner seg til barnehagelærer ved Høgskolen i Oslo og Akershus ved siden av drillaktivitetene.

Sosialt

Styreleder i Tigerstaden Drill er Mai Hansen. Hun legger vekt på et godt undervisningstilbud, men også et sosialt fellesskap både på trening og arrangementer utover året.

– Det blir pizza– og filmkveld, juleshow og sommeroppvisning for alle medlemmer. Ikke minst også glitter og stas!

Mer om Tigerstaden Drill finner du her.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse