Ønsker 1000 til Bislett, og skal overdøve KFUMs opprykksfest

Det blir fest og jubelstemning på Bislett på lørdag, lover Bastionen. Og har du hjertet i Lyn må du bli med og vise støtte til klubben, som har avsluttet sesongen langt over hva som kunne forventes tidligere i år. FOTO: LARS OPSTAD/Kladd.no

Med mindre Lyn slår Holmen med noe sånt som 17 mål, er 3. divisjon et faktum for Lyn neste sesong. Det hindrer imidlertid ikke Bastionen, som skal sette KFUMs opprykksfest i skyggen. Bli med da vel!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.10.2015 kl 13:29

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

BISLETT: – På lørdag skal vi lage feststemning på Bislett. Laget skal score masse mål mot Holmen, og vi skal hjelpe til fra tribunen, slår Thomas Nordeng i Bastionen-styret fast.

Se bildet større

Thomas Nordeng, Bastionen. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Supporterne skal hylle gutta for den gode høstsesongen og den innsatsen de har lagt ned i høst. Etter trenerskiftet i juni har Lyn tatt 21 av sesongens foreløpig 22 poeng.

Vålerenga sviktet

Inntil forrige lørdag levde fortsatt håpet om nok en sesong i 2. divisjon. Det krevde imidlertid seier mot Senja, og at Vålerengas andrelag tok alle poengene på Ullernbanen. Men selv om Lyn gikk seirende ut av kampen i nord, som ble et nervedrama av de sjeldne, var det lite hjelp å hente av Oslo øst-laget. Dermed var nedrykk for Lyn så godt som et faktum.

Les om den nervepirrende Senja-kampen her!

Det legger imidlertid ingen nevneverdig demper på det som har vært 2. divisjons beste supportere.

Se bildet større

Tabellen etter 25 serierunder. 2. divisjon avd. 1.(Fotball.no)

Skal overdøve KFUM-fest

– Jeg håper vi klarer 1000 tilskuere på lørdag. Selv etter å ha ligget på nedrykksplass i store delere av sesongen, så har vi et snitt på 650 tilskuere. Det tviler jeg på du får se i noen annen 2. divisjonsklubb, sier Nordeng, og legger til:

– Vi håper, tror og skal gjøre vårt beste for at KFUM sin opprykksfeiring blir skyggelagt av vår siste kamp.

Kampen begynner klokken 13.00 lørdag.

I forrige runde ble det nemlig klart at det er KFUM som rykker opp i 1. divisjon fra 2. divisjon, avdeling 1. Lyn rykker ned, sammen med Mjølner og Holmen på plassene under.

Alle med Lyn-hjerte: Bli med!

Etter kampen fortsetter bastionærene festen på Patio med avslutning for sesongen. Dit vil også spillerne ta turen innom. Nordeng lover god stemning hele dagen.

– Vi håper alle med Lyn-hjerte kjenner sin besøkelsestid, for spillerne har absolutt fortjent en verdig avslutning på sesongen. Vi er avdelingens formlag med 4-1-1 på de siste 6 kampene. Holmen står med 0 poeng etter sommerferien. Sammen skal vi gjøre dette til en dag vi vil huske lenge. Så møt opp og bli med på festen! oppfordrer Bastionen-talsmannen.

Heier på Lyn!

Selv om neste sesong vil bli tilbrakt enda et nivå ned i det norske seriesystemet, står supporterne last og brast.

– Uansett divisjon vil Bastionen alltid støtte laget. 2016 blir ikke noe annerledes, og neste år kommer til å bli en opptur for hele klubben. Vi er klare, uansett motstand! sier Nordeng.

For som Lyn-supporter og programleder Finn Bjelke sa til Nordre Aker Budstikke i forrige uke:

– Jeg heier på Lyn – ikke divisjonen de spiller i.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse