På hver sin banehalvdel

Følelsesladet: Møtet mellom nabolagene Skeid og Korsvoll var spesiell for brødrene Andreas (t.v.) og Kjetil Hagen (t.h.), som spiller på hvert sitt lag. Pappa Per Kåre Hagen (midten) trener Korsvoll.

For brødrene Andreas (20) og Kjetil Hagen (23) var lokaloppgjøret mellom Skeid og Korsvoll ekstra spesielt.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Voldsløkka: – Det er klart det er litt rart å spille mot gamleklubben, spesielt når Kjetil spiller der og pappa er trener, forteller skeidspiller Andreas Hagen.

20-åringen, som er født og oppvokst på Korsvoll, er inne i sitt tredje år som Skeidspiller. Men i fjor var stortalentet på utlån til gamleklubben. Det endte med opprykk for Korsvoll.

– Jeg har mine beste venner i Korsvoll og innrømmer at hjertet mitt fremdeles er der, smiler Andreas, som likevel strålte etter 2-0 seieren over pappa og storebror.

Forventet seier

Det gikk som forventet på Voldsløkka matchbane sist lørdag. Skeid, som har som mål å rykke opp igjen i 1.divisjon, mot Korsvoll som har som mål å beholde plassen i 2.divisjon. Storebror mot lillebror. Men det var ikke klasseforskjell på lagene, selv om Skeid gikk av med en tomålsseier.

– Vi er uheldige som får straffe i mot oss etter halvspilt 1.omgang. Vi gjør en god kamp og hadde muligheter for poeng, men det er greit at Skeid vinner, oppsummerer Kjetil.

– Det er jo ikke i denne kampen vi i utgangspunktet skal ta poeng, forteller Kjetil videre.

Fornøyd tross tap

Korsvolltrener og pappa Per Kåre Hagen var fornøyd med laget sitt selv om de nok en gang gikk poengløse av banen.

– Vi tør å spille fotball og har flere sjanser til å skåre mål. Jeg syns vi henger bra med og gjør en god innsats.

På spørsmål om hvordan det var å se sine to sønner på hver sin banehalvdel, svarer treneren;

– Det er jo litt følelsesmessig og rart, men jeg tror det er verst for yngstemann, som var med på å hjelpe oss opp til 2.divisjon i fjor.

PS! Skeid topper fortsatt tabellen, mens Korsvoll ligger nest sist når lagene nå tar en velfortjent ferie. Neste hjemmekamp for både Korsvoll og Skeid er 15.juli.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse