ANNONSE
Annonse

Poengløs sesongstart for Lyn

SKUFFELSE PÅ BISLETT: Lyn tapte 0-2 for Grorud i sesongpremieren. Likevel ingen grunn til å deppe, mener trener Trond Andersen. Foto: LARS OPSTAD/Kladd.no

Lyn fikk et ublidt møte med Grorud hjemme på Bislett i sesongens første seriekamp. Faysal Ahmed satte ballen to ganger i målet, og sendte Lyn av banen uten poeng.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.04.2015 kl 21:30

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BISLETT: Lyn tok i mot Grorud søndag kveld. Foran om lag 1700 tilskuere ble det likevel en tøff jobb for Lyn å stå i mot gutta fra Grorud.

Tidlig mål

Grorud kom til kampens første virkelig store sjanse etter bare ti minutter. På Kevin Mankowitz’ frisparkinnlegg, fikk Emilio Garcia til en kjempesjanse på bakre stolpe. Sofus Rasmussen i Lyn-buret reddet imidlertid forsøket, ifølge nettstedet siste.no.

I kampens 22. minutt svarte Lyn, og på innlegg fra Ola Scheele Moe headet Simen Høglien ballen, som dessverre gikk like over mål.

Ett minutt senere startet Groruds målfest, da Faysal Ahmed kom alene med Lyn-keeperen og fikk satt ballen sikkert i mål.

Det var samme Ahmed som hadde signaturen på kampens andre og siste scoring. Etter 58. minutter løp han fra Lyn-forsvaret og satte ballen i lengste hjørne med utsiden av foten, alene med keeper.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

To gule til Lyn

Lyn fikk to gule kort i kampen: Ola Scheele Moe for å felle Groruds Trace Murray etter ni minutter, og Stig Ørjan Karenstuen for å hindre en Grorud-overgang etter 80 minutter.

Kampen endte 0-2 i Groruds favør.

For Lyn, som akkurat klarte å redde seg fra nedrykk i 2014, er målet å bite seg fast i 2. divisjon i år. Før kampen sa Ola Scheele Moe til Nordre Aker Budstikke at laget nå står bedre rustet.

– Nesten hele laget er jo byttet ut. Et av målene for 2015-serien er i hvert fall ikke å rykke ned. Jeg har tro på at vi skal klare oss godt i 2. divisjon i år, sa midtbanespiller Scheele Moe.

Nordre Aker Budstikke samlet Kjelsås, Lyn og Skeid til duell like før seriestart. Se hvordan det gikk her!

– Lyn presterer ok

– Resultatet ble ikke som vi ønsket, men vi presterer ok, sier trener Trond Andersen til Nordre Aker Budstikke.

Han mener Lyn startet bra, men:

– Vi er uheldige og havner bak 0-1 tidlig i kampen, og det gjør det vanskelig for oss.

Andersen forteller om skuffelse i Lyn-garderoben etter kamp søndag kveld, men mener det likevel ikke er noen grunn til å deppe selv om serieåpningen startet med tap.

– Jeg syns vi har en positiv innstilling og prøver å spille når vi havner bak. Vi viser bra initiativ selv om vi ikke klarer å utnytte det.

Fokus på cupen

Nå rettes alt fokus mot neste kamp. Den spilles på onsdag, og er første runde i cupen, borte mot Fram-Larvik.

Deretter følger ytterligere to bortekamper for Lyn, mot Stabæk 2 på Nadderud 27. april og Skeid på Nordre Åsen 1. mai.

– Nå er det viktig at vi tar en kamp om gangen. Nå er det cupkampen som har alt fokus for oss, sier Andersen.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse