– Rett på topphylla

Kay Skagseth fra Vestli viser stolt frem håndballen.

Det var en blid Kay Skagseth som møtte oss utenfor Bjerke videregående skole for en høytidelig overrekkelse av håndballen brukt i NM-finalen for kvinner.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.02.2008 kl 14:27

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Linderud: Vi stilte spørsmålet: "Hvilke to spillere fra Groruddalen var med i Håndball-VM for herrer?" og Kay Skagseth fra Vestli kunne enkelt svare på at det var Kristian Kjelling og Bjarte Myrhol.

– Jeg har jo deltatt i konkurranser før, men har aldri vunnet. Så dette var moro! Denne ballen går rett opp på topphylla, sier Skagseth.

Ivrig leser

Kay kom over konkurransen når han skulle lese om Vestli - Sandefjord på lokalavisen.no, han følger mye med på håndball så for han var det lett å svare på spørsmålet.

– Jeg skulle inn for å lese om kampen vår mot Sandefjord, og når jeg så konkurransen kunne jeg like gjerne bare svare. Jeg følger en del med på håndball, og så alle finalene i år. Så da ble spørsmålet ganske enkelts forteller Kay.

Vil langt med Vestli

Til daglig spiller han håndball i Vestli, både på junior og seniornivå. En korsbåndsskade har satt han litt tilbake det siste året, men ambisjonene er det ikke noe å si på.

– Jeg har alltid spilt for Vestli, så jeg har et håp om å etablere meg på laget til Vestli i Eliteserien, så langt har jeg jo kun vært benkesliter for seniorlaget. Men jeg har jo ikke fått trent og spilt så mye jeg skulle ønske siste året. Jeg måtte operere korsbåndet for halvannet år siden, men fysioterapeuten min sier jeg muligens kan trene for fullt fra og med neste uke.

Unggutten fra Groruddalen har full kontroll på hvilke gode spillere som kommer fra Groruddalen, og kanskje han selv blir sammenliknet med disse spillerne om få år?

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse