– Rettferdigheten seiret

Ragnhild Johansen imponerte med godt spill i nabokampen mot Sagene.

Forrige gang Akerselvas hjemmekamp mot Sagene ble forsøkt avviklet, ble kampen avbrutt på 3-0 for vertene. I går startet matchen på nytt på 0-0 – og Akerselva-jentene følte seg som særdeles rettferdige vinnere etterpå.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.03.2007 kl 15:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ragnhild Johansen (t.v.) overrasket seg selv med to scoringer mot Sagene. Nå går det mot sluttspillplass for Akerselva.

Kringsjå: – Ja, en må vel kunne si at rettferdigheten seiret, jubler Ragnhild Johansen etter den sterke 5-3-seieren.

For Johansen og lagvenninnene var seier et "must" i kampen om å nå sluttspillet. Med gårsdagens seier holder det for Akerselva å slå svake Øreåsen hjemme i siste serierunde, som avvikles lørdag.

– Men vi har ikke vunnet mot Øreåsen enda. Vi skal uansett gjøre absolutt alt for å komme til sluttspillet, fastslår Johansen.

Nok en god kamp

Det første oppgjøret mot Sagene ble avbrutt på grunn av en lekkasje i taket i Kringsjåhallen som gjorde at det kom vann på banen. Da måtte kampen stanses på 3-0 til Akerselva etter én periode, men i går ble samtlige tre perioder gjennomført. Og nok en gang var Akerselva best. Laget ledet stort sett hele veien, og hjemmelagets ledelse var aldri noe særlig truet.

– Vi var tente etter det som skjedde sist, men jeg er glad vi ikke var overtente. Det hadde vært surt hvis vi ikke hadde vunnet denne kampen. Heldigvis spilte vi bra også i denne kampen, sier Ragnhild Johansen.

Ukjent helt

Selv overrasket Akerselva-backen seg selv med å score 2-1 og 3-1. De scoringene hadde mye å si for utfallet av kampen.

– Det er første gang i eliteserien jeg scorer to mål i én og samme kamp. Faktisk har jeg ikke scoret ett eneste mål tidligere denne sesongen, smiler en fornøyd Johansen.

For Akerselva er det nå bare å gjøre jobben mot Øreåsen i serieavslutningen. Med seier der er laget sikret mye sluttspillmoro framover.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse