Rotet bort muligheten

Akerselva-keeper Lisa Bocchetti sto en knallkamp i Akerselva-buret, men det holdt ikke til seier.

Akerselva hadde alle tiders mulighet til å slå tilbake mot Holmlia, men i stedet ødela årets serievinner moroa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2008 kl 23:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Elisabeth Kraft (t.v.) og Akerselva tapte den første semifinalen, men har fortsatt sjansen til å nå finalen.

KRINGSJÅ: På stillingen 2-1 til Holmlia i midtperioden, fikk gjestene én spiller utvist i fem minutter. Dessverre for Akerselva var overtallsspillet for dårlig, og bedre ble det ikke da laget rotet i eget forsvar og Holmlia kunne sette inn 3-1. Etter det hadde ikke Akerselva noe å svare med, og dermed endte det med tap i den første NM-semifinalen.

– Likevel er jeg fornøyd med det vi presterte i denne kampen. Det er gøy å spille kamper som dette, fastslår Akerelvas Sigrid Myhrvold.

Mange sjanser

For hjemmelaget var på høyde med seriemester Holmlia i store deler av kampen. I første periode hadde begge lag store sjanser til å ta ledelsen, men mål ble det ikke før etter nærmere 17 minutter, da en Holmlia-spiller satte inn 1-0.

Midtveis i midtperioden la Holmlia på til 2-0 etter at laget hadde trykket på en stund, men Akerselva reduserte kort tid etterpå. Vertene kunne også utliknet, blant annet med én spiller mer på banen, men i stedet kom glippen som førte til 3-1.

– Overtallsspillet vårt gikk litt tregt, men vi har ikke øvet så mye på å spille så lange overtall før. Vanligvis skal det gå fortere, sier Sigrid Myhrvold.

Fortsatt troen

Hun ble selv den ene målscoreren for Akerselva i onsdagens kamp, og skal laget ha mulighet til å slå ut årets seriemester, er effektiviteten nødt til å bli bedre i de resterende semifinalekampene.

– Ja, vi må utnytte sjansene våre. Samtidig er det bare å skyte når vi har muligheten. Det hadde vært moro hvis vi kunne klart å slå dem. Da tror jeg virkelig vi hadde fått opp humøret, smiler Myhrvold.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse