Rotet bort muligheten

Rotet bort muligheten

Akerselva-keeper Lisa Bocchetti sto en knallkamp i Akerselva-buret, men det holdt ikke til seier.

Akerselva hadde alle tiders mulighet til å slå tilbake mot Holmlia, men i stedet ødela årets serievinner moroa.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.03.2008 kl 23:30

KRINGSJÅ: På stillingen 2-1 til Holmlia i midtperioden, fikk gjestene én spiller utvist i fem minutter. Dessverre for Akerselva var overtallsspillet for dårlig, og bedre ble det ikke da laget rotet i eget forsvar og Holmlia kunne sette inn 3-1. Etter det hadde ikke Akerselva noe å svare med, og dermed endte det med tap i den første NM-semifinalen.

– Likevel er jeg fornøyd med det vi presterte i denne kampen. Det er gøy å spille kamper som dette, fastslår Akerelvas Sigrid Myhrvold.

Mange sjanser

For hjemmelaget var på høyde med seriemester Holmlia i store deler av kampen. I første periode hadde begge lag store sjanser til å ta ledelsen, men mål ble det ikke før etter nærmere 17 minutter, da en Holmlia-spiller satte inn 1-0.

Midtveis i midtperioden la Holmlia på til 2-0 etter at laget hadde trykket på en stund, men Akerselva reduserte kort tid etterpå. Vertene kunne også utliknet, blant annet med én spiller mer på banen, men i stedet kom glippen som førte til 3-1.

– Overtallsspillet vårt gikk litt tregt, men vi har ikke øvet så mye på å spille så lange overtall før. Vanligvis skal det gå fortere, sier Sigrid Myhrvold.

Fortsatt troen

Hun ble selv den ene målscoreren for Akerselva i onsdagens kamp, og skal laget ha mulighet til å slå ut årets seriemester, er effektiviteten nødt til å bli bedre i de resterende semifinalekampene.

– Ja, vi må utnytte sjansene våre. Samtidig er det bare å skyte når vi har muligheten. Det hadde vært moro hvis vi kunne klart å slå dem. Da tror jeg virkelig vi hadde fått opp humøret, smiler Myhrvold.

Annonse
Se bildet større

Elisabeth Kraft (t.v.) og Akerselva tapte den første semifinalen, men har fortsatt sjansen til å nå finalen.

Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!