Alle mann til rugby-pumpene!

Rugby på Bislett til lørdag, her fra tidligere anledning. FOTO: SAGENE IF

– Det er flere grunner for sagenepatrioter og andre, til å stille på Bislett på lørdag.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
02.05.2017 kl 20:30

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

SAGENE: Sagene IF har hatt rugbyavdeling for juniorer siden 2014. Men fra og med våren 2017, er det tidligere Oslo Rugbyklubb som nå utgjør senioravdelingen i Sagene IF. Oslo Rugbyklubb har lagt all sin aktivitet inn under Sagene IF.

Landskamp

– Lørdag 6. mai er det flere grunner for sagenepatrioter til å møte opp på Bislett, for å se landslaget i rugby spille mot Estland. Sagene IF Rugby er teknisk arrangør, vi står for billettsalg, kiosksalg og alle forberedelsene som skal gjøres for å kunne bruke banen på Bislett til å spille rugby på, inviterer Elin Longva i klubben.

LES OGSÅ: Se på disse fotballgutta! De er gode, og hva tror du de betaler i årsavgift?

Se bildet større

Rugby er greia for denne gjengen fra Sagene IF. FOTO: SAGENE IF

Flaggborg

Junioravdelingen stiller som balljenter/gutter, skal danne flaggborg for lagene og spille i pausen. Og ikke minst - senioravdelingen har hele 11 spillere som er tatt ut til å spille på landslaget den lørdagen.

Alle mann til pumpene

– Som det ser ut nå skal faktisk den ene juniortreneren spille og den andre kommentere kampen over speakeren, så vi har virkelig satt alle mann til pumpene. Nå håper vi flest mulig tar turen til Bislett på lørdag, for å se en fartsfylt sport, med bidrag fra alle nivåer i Sagene IF Rugby, oppfordrer Longva.

LES OGSÅ: