Satser videre på de unge

Øyvind Eide til venstre, leder i Skeid, Steinar Sæthre til høyre. FOTO: SKEID

Skeid henter tidligere topptrener til ungdomsfotballen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
10.05.2017 kl 15:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE ÅSEN: I januar fikk Skeid på plass Morten Kampevold som sportssjef for barnefotballen. Nå bindes hele talentsatsningen sammen med ansettelsen av Øyvind Eide. Han skal ha ansvaret for å følge opp guttefotballen i alderen 13-19 år.

Tidligere har Eide trent A-laget til Kongsvinger, og ledet Stabæks kvinnelag til NM-gull. Han har også trent aldersbestemte lag i Skeid tidligere.

-Jeg snakker jo med Tom (Nordlie, red.anm.) annenhver dag allerede, og vet at det det skjer mye spennende her. Da jeg fikk høre om planene klubben har, fra barnefotballen og helt opp til A-laget fikk jeg rett og slett lyst til å være med å bygge klubb, uttaler Eide i pressemelding fra klubben.

Eide starter i jobben umiddelbart.

LES OGSÅ: Nå får vi se hva vi er laget av - kommenterer skeidoksene!

Tidligere i Skeid

Kampevold og Eide har jobbet sammen i Skeid før og ser frem til å være med å løfte klubben til gamle høyder. Selv om de har ansvar for hver sin aldersgruppe, skal de jobbe tett sammen, blant annet med å å utvikle og finne gode trenere til klubbens barne- og ungdomsutvikling.

Fornøyd Skeid sjef

Daglig leder Steinar Sæthre ser lyst på fremtiden.

- Det er ikke bare A-laget som har god flyt om dagen. Vi har flinke folk på plass som vil løfte hele klubben i tiden fremover. Nå skal vi ta større grep om ungdomsfotballen slik at omdømmet som som talentfabrikk ivaretas, sier Sæthre i pressemeldingen.

– Å få på plass så solide ressurser som Øyvind - som har UEFA PRO-lisens - og Morten - med UEFA A-lisens - gir oss gode forutsetninger for å lykkes.

LES OGSÅ:

Nøkkelord