Vil bli proff: - Satser på Danmark

 

Linn Jørum Sulland fra Nordberg forlater Stabæk etter sesongslutt.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
25.11.2008 kl 12:41

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDBERG: – Jeg flytter på meg etter denne sesongen. Det er gøy i Stabæk, hvor vi drar lasset sammen. Men jeg føler jeg trenger nye utfordringer og har lyst til å spille på et høyere nivå for å utvikle meg videre, sier hun.

Etter syv sesonger i Stabæk mener Linn at tiden er inne for et klubbskifte. Håndballspilleren har tidligere avslått tilbud fra Larvik og Byåsen, men det frister å spille i verdens beste kvinneliga.

– Jeg satser på Danmark. Kontrakten min går ut etter sesongen, jeg er 24 år gammel og føler at jeg må gjøre et klubbskifte nå.

Klar for EM

Men først er det EM i Makedonia som gjelder, som blir hennes tredje mesterskap. Hun var med i VM for tre år siden, hvor Norge ble uplassert, og i VM i fjor hvor det endte med finaletap mot Russland.

Håndballjentene er samlet fram til i morgen under Marit Breiviks ledelse, før de får et par dager fri. Søndag reiser troppen til mesterskapet,hvor Norge åpner mot Spania onsdag 3. desember. Ukraina og Portugal er også i samme gruppe som Norge.

- Vi har et bra lag, og jeg gleder med veldig, sier Linn til Nordre Aker Budstikke.

Hun håper å få så mye spilletid som mulig under mesterskapet.

- For å få spilletid, må du spille deg til det. Jeg skal gjøre det jeg kan for å være med og bidra, sier Nordberg-jenta.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse