Lyn slo Frigg 4-0

Satt på plass «lillebror»

Det ble en bra duell mellom Frigg og Lyn, men det var Diego Gustavino og storebror i vest som fant veien til nettmaskene, og vant 4–0.

Frigg gikk ut i hundre, men når alt kom til alt var Lyn det beste laget, og er videre i cupen med 4-0-seier på Bislett.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.05.2009 kl 22:45

BISLETT: Ordkrigen i forkant av Frigg-Lyn-oppgjøret i 1. runde av cupen nådde sitt klimaks da lagene barket sammen på Bislett søndag.

Frigg gikk ut i hundre, men ble snart presset tilbake av storebror i vest.

- Det var deilig å sette dem på plass. Det er vi som er best i byen, gliser tomålsscorer Jo Inge Berget etter kampen.

Lillebror Frigg yppet seg ved flere anledninger, og hadde sjanser nok til å score to-tre ål, men det var Lyn som fant veien til nettmaskene.

-Veldig deilig å score litt mål. Deilig for meg og deilig for alle gutta, sier Berget.

Fire fine mål

Lyn har hatt store problemer med å score mål hittil i årets eliteserie, men mot Frigg løsnet det i alle fall litt.

1-0 kom etter et presist skudd signert Diego Gustavino etter ni minutter. Dette var vel Lyns eneste ordentlige målsjanse i første omgang.

2-0 ble knallet i goal fra bakerste stople av Jo Inge Berget.

- Det var et langt frispark som gikk gjennom hele feltet. Jeg gikk all tid i verden, og hadde ingen problemer med å sette ballen i motsatt hjørne, sier Berget.

3-0 var på grensen til offside, men dommeren lot Erling Knudtzon ta med seg ballen langs 16 meteren. Han satt ballen iskaldt til venstre for friggkeeper Bjarne Agdestein.

4-0 var et skikkelig lykketreff. Berget klinte til fra rundt 35 meter på halvvolley, og Agdestein ble tydelig skuffet over å ballen duppe ned i nettmaskene.

- Også her fikk jeg god tid. Det var et skikkelig godt treff. Morsomt, smiler Berget.

4-0 lyver litt

Bislett var hakket for stort til at de 1132 tilskuerne klarte å lage skikkelig cupstemning. Men det var bra liv på «store stå» fra både Bastionen og Friggs supportere.

-1100 er bra. Det skapte en fin ramme rundt kampen, sier friggtrener Ole Kristian Vikan.

Han hadde lovet en friggoffensiv i forkant av kampen, men mannskapet hans klarte ikke å sette trykk på Lyn mer enn i perioder.

- De første fem minuttene syns jeg vi klarer å sette det trøkket vi hadde snakka om. Dessverre blir vi passive etter Lyns første overgang imot, og etter det blir det litt til og fra, oppsummerer Vikan.

Friggtreneren syns 4-0 lyver litt.

- Jeg syns ikke Lyn var 4-0 bedre enn oss, men de var effektive. Jeg hadde håpet på seier, og det er en liten nedtur at vi ikke klarte å skape mer nerve i kampen, sier Vikan.

Det var deilig å sette dem på plass. Lyn er best i byen.

Jo Inge Berget

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon