Savner du nett over banen?

Myrerjordet er mye brukt, og ikke minst også sandbanene. FOTO: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Nå ligger det klart ved banen, hvis du har anledning til å sette det opp selv.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.06.2017 kl 14:51

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: I forrige uke skrev Nordre Aker Budstikke om de sandbanene på Myrerjordet, som er skikkelig populære. I etterkant av saken, etterlyste lesere nett over banene.

Torbjørn Togstad i Øvre Grefsen Vel forteller at ett av utgangspunktene for vellet, da det tok initiativ til utvikling av Myrerjordet, var at det skulle anlegges en sandvolleyball-bane på Myrerjordet. Etter at banen på Sverre Enevolds Plass ble fjernet.

Ble aldri montert opp

– Etter mye frem og tilbake for å få dette finansiert ble det lagt en plan for utvikling av en kombinert sandvolleyball- og sandhåndball-bane på Myrerjordet. Sandhåndballen har så langt vært de som mest har disponert området, og nettene og stolpene for sandvolleyball har aldri blitt satt opp, forteller Togstad videre.

Men nå er stolper og nett på plass igjen ved banene.

Se bildet større

Nettet ligger klart i denne boksen. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Settes opp denne uken

– For litt over en uke siden var undertegnede nede på banen for å sette opp nettet, men da var banen fullt belagt med sandhåndball, som jo også er en flott aktivitet. Etter å ha pratet med håndballtreneren så ble vi enige om å vente til denne uken med å sette opp nettet siden det var turnering og mye sandhåndball, orienterer Togstad videre.

Ligger i kasse

Nettene og delene til volleyball ligger nå i en plastkasse sammen med stolpene bak sandballbanen.

– Nettet kan nå settes opp denne uken om noen har anledning til dette. Selv er jeg tilbake på Kjelsås om noen dager, og vil da sørge for at nettet blir satt opp, om det da ikke allerede er gjort. Da vil en bane kunne benyttes til sandvolleyball og en til sandhåndball, sier Togstad.

Se bildet større

Stenger til nettet - disse er ganske så tunge, og må et godt stykke ned i sanda. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Nordre Aker Budstikke har vært på jordet, stengene ligger der, men de er blytunge. Så det må nok sterke krefter til for å få montert opp stengene på en forsvarlig måte.

LES OGSÅ:

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse