Se Kjelsås live mot Vålerenga 2

Fredag spiller Kjelsås mot VIF2 i vårsesongens siste kamp. Her bilde fra lokaloppgjøret mot Lyn på Grefsen Stadion. FOTO: LARS OPSTAD/Kladd.no

Fredag møter Kjelsås VIF2 på Grefsen stadion. Kampen vises live på nett.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.11.2015 kl 13:14

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN STADION: Kjelsås har mulighet til å gå inn i sommerferien som foreløpig sølvplassinnehaver på tabellen.

Før den 13. serierunden, den siste før sommerpausen, ligger Kjelsås ett poeng foran Grorud. Vinner de mot VIF2 vil Kjelsås ha 29 poeng etter fredagens kamp.

LES OGSÅ: Sjekk den forvandlingen!

Livestream

Vålerengas andrelag besøker Grefsen stadion, og kampen starter klokken 18.00. De som ikke kommer seg til stadion kan se den live på nett. Christian Haksø livestreamer kampen i samarbeid med Klanens webradio.

Kampen ser du i videovinduet under, eller så kan du åpne avspilleren på en egen side ved å følge denne linken.

 

Da Vålerenga besøkte Grefsen i fjorårets kamp endte det hele 7-1 til hjemmelaget. I år ligger Kjelsås på en foreløpig andreplass, med åtte seiere, to tap og to uavgjort. VIF2 ligger før 13. runde på en sjetteplass.

LES OGSÅ: Treneren gikk – storseier til Skeid

En sterk første halvdel

Kjelsås-trener Eivind Kampen er godt fornøyd med vårsesongen.

– Jeg tenker at det har vært en god vårsesong. Poengmessig har den vært veldig fair. De to tapene har vært fortjent, to meget jevne kamper har endt uavgjort, og de 8 seirene har føltes logiske. Hadde man sagt 26 poeng på de første 12, før sesongen, så hadde jeg sagt meget solid. Nå er det imidlertid slik at et meget imponerende KFUM har lagt lista enda litt høyere. Det må inspirere oss til å jobbe litt hardere, og litt bedre. Vi føler jo også på at vi har mer å gå på prestasjonsmessig, sier Kampen til klubbens nettsider.

LES OGSÅ: Kjelsås helt oppe på sølvplass etter seier mot Lyn

Hjemmekampen mot Vålerenga er den siste før halvspilt serie og en sommerpause i 2. divisjon. 1. august skal Kjelsås igjen i ilden. Da mot serieleder KFUM. En motstander som så langt er overlegen serieleder, og som Kjelsås tapte mot i åpningskampen.

Styrker laget over sommeren

Nå ser Kampen og Kjelsås fremover, og treneren forteller at det kan komme et par suppleringer i stallen til høsten, etter at Robin Vikskjold, Christian Vikskjold og Markus Norheim Cham har forlatt klubben denne våren.

LES OGSÅ: Kampen: – Man skal vokte seg mot skadde dyr

– Vi gleder oss veldig til fortsettelsen. Vi skal i utgangspunktet ha alle de skadde spillerne helt klare igjen til høstsesongen (Stian Pettersen, Runar Brenden, Terje Kirsebom, Mithi Ahilan og Nicholas Kristiansen). Det vil gi oss enda bedre treningsuker, og en veldig tøff konkurranse om plassene. Vi føler at vi er i fin utvikling, og det blir spennende å se hvor store steg vi kan ta, sier Kampen til klubbens nettsider.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse